Μία από τις πολύ λίγες εικόνες της νέας Multistrada V4 Pikes Peak, που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ducati Multistrada V4: Έρχεται η κορυφαία της έκδοση

Η πολυαναμενόμενη Multistrada V4 Pikes Peak είναι ήδη σε δοκιμές στην πίστα, καθώς εμφανίστηκε για άλλη μια φορά σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες. Δείτε περισσότερα.

Το ότι θα δούμε έκδοση Pikes Peak της νέας Ducati Multistrada V4, είναι βέβαιο από όλες τις απόψςεις, εδώ και αρκετό καιρό. Να λοιπόν που ήρθε και η στιγμή, η μοτοσυκλέτα να «αποκαλυφθεί» σε δοκιμές σε πίστα, μάλιστα και σε πλάνα που εντυπωσιάζουν!
 
Η νέα Ducati Multistrada V4 Pikes Peak, λοιπόν, θα αποτελεί την πιο «ασφάλτινη» εκδοχή της Multistrada V4, της μοτοσυκλέτας που όχι μόνο αναδείχθηκε στο μεγάλο αστέρι της Ducati για το 2021, αλλά κατέκτησε και την κορυφή των παραγγελιών για την εταιρεία μέχρι τώρα και την βράβευση της ως Best Moto 2021, από τον δικό μας διαγωνισμό! Φυσικά, Ducati σημαίνει επιδόσεις και δεν ήταν δυνατόν οι άνθρωποι της Bologna να αφήσουν το μοντέλο χωρίς την ανάλογη έκδοσης για τους πιο… «δρομίσιους».
 
Η Multistrada V4 Pikes Peak συνεχίζει την παράδοση της ανάλογης έκδοσης για της Multistrada, που αποτελεί την πιο σπορ και «ασφάλτινη» της γκάμας εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτό σημαίνει, ότι και η V4 Pikes Peak θα φορέσει εμπρός τροχό 17 ιντσών, αλλά και αναρτήσεις Ohlins και φρένα Brembo, κατά πάσα πιθανότητα –στην φωτογραφία, το πιρούνι σε χρυσό χρώμα, που ταυτίζεται με αυτό της σουηδικής εταιρείας, είναι προφανές. Ακόμα, αν και δεν φαίνονται πολλά από τις ελάχιστες εικόνες που δημοσιεύθηκαν, το μοντέλο αναμένεται να φέρει και μια βελτιωτική εξάτμιση, ειδικό για την περίσταση χρωματικό συνδυασμό και περισσότερα εξαρτήματα από ανθρακόνημα. Σχετικά με το αν το μοντέλο θα είναι αναβαθμισμένο και σε επίπεδο ισχύος-ροπής, θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε, αν και… τίποτα δεν αποκλείεται!

(Πηγή: RideApart)