Αυτό είναι το CFMoto MT800

CFMoto MT800: Ιδού η αποκάλυψη!

Εμφανίστηκε στην οριστική μορφή, όπως όλα δείχνουν, η αναμενόμενη CFMoto MT800, η δεύτερη μεγαλύτερη adventure της εταιρείας που πιθανότατα φτάσει και στην Ευρώπη. Δείτε περισσότερα…

Εδώ και αρκετό καιρό, το CFMoto MT800 αποκαλύπτεται σταδιακά από φωτογραφία σε φωτογραφία, φαίνεται όμως ότι πλέον είναι στην δημοσιότητα η οριστική του μορφή, χωρίς κανένα ίχνος καμουφλάζ, ξεκάθαρα μπροστά μας. Αυτό λοιπόν είναι το νέο Adventure μοντέλο της CFMoto, το οποίο φημολογείται έντονα ότι θα φτάσει και στην Ευρώπη.
 
Πρόκειται για ένα μοντέλο-αποτέλεσμα της συνεργασίας της CFMoto με την KTM, με τον κινητήρα να βασίζεται σε αυτόν του απερχόμενου KTM 790 Adventure. Η CFMoto δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα όλα τα τεχνικά στοιχεία, όμως δημοσιεύεται ότι το MT800 θα αποδίδει 95,2 ίππους και μέγιστη ροπή 9 kgm.
 
Το μοντέλο θα επωφελείται επίσης από την τοποθέτηση αναρτήσεων WP, ενώ οι τροχοί θα έχουν διάμετρο 19 και 17 ιντσών, φανερώνοντας μια πιο «τουριστική» και ασφάλτινη διάθεση για το MT800. Πράγματι, έτσι αναμένεται να τοποθετηθεί το μοντέλο στην αγορά της Ευρώπης, αν τελικά η CFMoto αποφασίσει να το φέρει στα μέρη μας. Ο χαρακτήρας του MT800 διαφαίνεται και από την χρήση τουριστικής σέλας αντί μιας πιο ευθύγραμμης τύπου off-road και από το σχήμα του ρεζερβουάρ και των εμπρός πλαστικών, που θα έχουν ως αποτέλεσμα αυξημένη ανεμοκάλυψη.
 
Φυσικά, από την οπτική εικόνα μιας «επιβλητικής» adventure δεν θα μπορούσαν να λείπουν το τριβάλιτσο, τα προβολάκια ομίχλης, τα προστατευτικά κάγκελα και η ποδιά κάτω από τον κινητήρα –που φυσικά, κάθε ένα από τα αξεσουάρ αυτά επιτελεί και τον δικό του πρακτικό ρόλο.   

Το μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί οριστικά σε 2 εκδόσεις, από τις οποίες η μία θα έχει ακτινωτούς τροχούς (όπως στην φωτογραφία) και η άλλη θα εξοπλίζεται με χυτές ζάντες αλουμινίου, σε μια ακόμη πιο on-road πρόταση. Προς το παρόν, αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες.