Η custom δημιουργία της CW Zon

Η custom δημιουργία της CW Zon

Η custom δημιουργία της CW Zon

Η custom δημιουργία της CW Zon

Η custom δημιουργία της CW Zon

Η custom δημιουργία της CW Zon

BMW K1600B CW Zon: Παράνοια!

Μια ριζική μεταμόρφωση του εξακύλινδρου τουριστικού «τέρατος» της BMW σε ένα μοναδικό όχημα που εμπνέει δέος. Απολαύστε…

Η BMW K1600 Bagger είναι μια εξ ορισμού ιδιαίτερη μοτοσυκλέτα: Με έναν μεγάλο εξακύλινδρο και 160 ίππους, αλλά και μια μεγαλοπρεπή ταξιδιάρικη μορφή, πρόκειται για μια υπερταχεία-χιλιομετροφάγο. Τι γίνεται όμως αν… δεν σου κάνει εμφανισιακά και θέλεις να την μεταμορφώσεις; Πόσο εφικτό είναι αυτό; Οι Ιάπωνες μετατροπείς του οίκου Custom Works Zon δεν δίστασαν να… ζωγραφίσουν πάνω στον γερμανικό Βεεμώθ…

Η αρχή δεν έγινε από την επιθυμία κάποιου πελάτη, αλλά του ίδιου του οίκου, με τους builders να αγοράζουν μία BMW K1600B Bagger με μόνο σκοπό να την μετατρέψουν. Το Project κράτησε πάνω από 3 μήνες καθώς τα πάντα έπρεπε να σχεδιαστούν, ώστε να ταιριάξουν στο stock πλαίσιο της μοτοσυκλέτας.

Όλα τα πλαστικά τμήματα του κοστουμιού της K1600B αντικαταστάθηκαν από carbon κατασκευές που δημιούργησαν μια πολύ πιο λεπτεπίλεπτη, σπορ μορφή. Στο εμπρός της μέρος, ένας κυκλικός προβολέας LED παρέχει τον φωτισμό, ενώ το στοκ όργανο της K1600B μετακόμισε στην περιοχή του «ρεζερβουάρ», πίσω από το τιμόνι. Το τεπόζιτο καυσίμου τοποθετήθηκε κάτω από την σέλα του μοντέλου, με την τάπα πλήρωσης να βρίσκεται στην custom ουρά.

Η σέλα προέρχεται από την Skunk και είναι ειδική κατασκευή για το μοντέλο, ενώ οι CW Zon γυάλισαν τόσο τον άξονα της τελικής μετάδοσης, όσο και τους βραχίονες της εμπρός ανάρτησης για μια πιο έντονη μεταλλική εμφάνιση. Οι εργοστασιακές εξατμίσεις πήραν πόδι και στην θέση τους τοποθετήθηκαν 2 custom τελικά, ενώ η βάση της πινακίδας και το εμπρός φτερό είναι custom κατασκευές (η βάση πινακίδας φιλοξενεί και το μινιμαλιστικό LED φωτιστικό πίσω). Κερασάκι στην τούρτα, οι λευκές pinstripe γραμμώσεις, που δημιουργούν έντονη αντίθεση με το εκτεθειμένο carbon.