BMW C 400 GT και C 400 X με όφελος έως 500 ευρώ

Απόκτησε το scooter BMW των ονείρων με όφελος έως 500 ευρώ και κάνε τις μετακινήσεις σου πολυτελείς και οικονομικές.

Με το C 400 X η Βαυαρική εταιρεία έκανε την είσοδό της στην κατηγορία των scooter μεσαίου κυβισμού, αφουγκραζόμενη την επιθυμία των αναβατών για ποιοτικά, δυνατά, άνετα και πολυτελή scooter. Με αισθητική που θυμίζει GS, κινητήρα με εξαιρετικά ομαλή λειτουργία και αναρτήσεις που σιδερώνουν τα πάντα στο διάβα τους, το C 400 X διεκπεραιώνει με μπόλικη άνεση κάθε διαδικασία που θα του θέσει ο αναβάτης. Η σέλα δύο επιπέδων παρά το ότι είναι φαρδιά με μπόλικο αφρώδες, αφήνει τα πόδια να ακουμπήσουν στο έδαφος με σχετική ευκολία, ενώ αρκεί ένα πάτημα στο κουμπί στο κέντρο της ποδιάς, ώστε να αποκαλυφθεί ο χώρος αποθήκευσης που αγγίζει τα 43 λίτρα χωρητικότητας. Το Flexcase παρέχει επιπλέον χώρο αποσκευών, όταν έχεις σταθμεύσει.

Δες εδώ την αναλυτική δοκιμή του BMW C 400 Χ

 

Το C 400 GT είναι η τουριστική έκδοση του C 400 X και πρόκειται για ένα πολυδιάστατο δίτροχο που όχι μόνο θα σε μεταφέρει σβέλτα από και προς τη δουλειά καθημερινά, αλλά θα σε ταξιδέψει τα Σαββατοκύριακα με άνεση ακόμα και δικάβαλο. Πρόκειται για μια προσεγμένη κατασκευή με κομψή σχεδίαση, που αναδύει άρωμα πολυτέλειας σε κάθε της λεπτομέρεια. Το premium παρουσιαστικό του απευθύνει κάλεσμα και σε ένα πιο απαιτητικό, πιο επαγγελματικό κοινό, χωρίς αυτό να μειώνει στο ελάχιστο, τις αρχές πάνω στις οποίες έχει βασιστεί. Με το GT θα απολαύσεις τις καθημερινές σου μετακινήσεις εντός πόλης, ενώ παράλληλα καλύπτει το κενό που αφήνει το Χ, όταν πρόκειται να βρεθείς σε εκτός πόλης διαδρομές.

Δες εδώ την αναλυτική δοκιμή του BMW C 400 GT

 

Μπορείς να δεις από κοντά τα C 400 GT και C 400 X στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της BMW Motorrad Βελμάρ και να τα αποκτήσεις με όφελος 500 και 400 ευρώ αντίστοιχα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης σε 24 άτοκες δόσεις αλλά και προκαταβολή 50% μέσα από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Zero2Ride της BMW Financial Services.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜATEE)
Μαρίνου Αντύπα 10,  
57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη       
Τ. 2310 475871
info@bmw-velmar.gr
www.bmwmotorrad-velmar.gr

Διαβάστε ακόμα:

  • Βασιλης

    Εχω αγορασει τι c400x ημουν στους τρεις μηνες που το εχω πραγματικα εχω μεινει παρα μα παρα πολυ ικανοποιιμενος,το σκουτερ τα σπαει σε ολους τους τομεις....Το μονο μειονεκτιμα σε αυτο το σκουτερ ειναι η απουσια σημειων σερβις,εχει μονο αθηνα θεσ/νικη πατρα,ειμαι απο λαρισα και πρεπει να κανω 400 σχεδον χλμ για μια εστω αλλαγη λαδιων,με οτι συνεπαγετε και σε χρονο και σε χρημα......Ελπιζω να το δει καποιος τις αντιπροσωπιας το μεγαλο αυτο προβλημα και να το λυσει γιατι ετσι θα ανεβουν και οι πωλησεις,ειναι κριμα να μην κυκλοφορουν τετοια κκαταπληκτικα σκουτερ με το μονο θεμα το σερβις τους!!!!!