Ασταμάτητη η αύξηση πωλήσεων στις μοτοσυκλέτες

Δεν προλαβαίνουν να στοκάρουν οι αντιπροσωπείες! Η αύξηση πωλήσεων στην μοτοσυκλέτα είναι διαρκής και μεγάλη. Πάμε για χρονιά με ρεκόρ πωλήσεων;

Τα δεδομένα ταξινομήσεων για το πρώτο 5μηνο στην Ελλάδα είναι διαθέσιμα και η στροφή στην μοτοσυκλέτα προφανής. Η αύξηση πωλήσεων, την οποία είχαν προβλέψει εγχώριοι και ξένοι άνθρωποι του χώρου, συνεχίζεται και κάνει αίσθηση, όχι μόνο σε σχέση με πέρσι αλλά και σε σχέση με το 2019, μια χρονιά προ πανδημίας και όσων αυτή έφερε στην παγκόσμια σκηνή.
 
Συγκεκριμένα, για το διάστημα Ιανουαρίου-Μαΐου, στην χώρα μας ταξινομήθηκαν 16.290 δίκυκλα, αριθμός μεγαλύτερος κατά 58,7% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα (10.662) και κατά 21% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019 (13.983).
 
Παράλληλα, για τον Μάιο, ταξινομήθηκαν 5.395 δίκυκλα, σημειώνοντας αύξηση κατά 47,6% σε σχέση με τον περσινό Μάιο και κατά 11,4% σε σχέση με τον Μάιο του 2019 (3.655 και 4.845 μονάδες αντίστοιχα).
 

  • Κωστας

    Η ερώτηση μου έχει να κάνει με το εξής. Ισχύει ότι υπάρχει θέμα με τον εκτελωνισμό των μηχανών από εξωτερικό γιατί έχω παραγγείλει εδώ κι ένα μήνα το nc750x και ο αντιπρόσωπος μου λέει ότι έχει κολλήσει στον εκτελωνισμό. Γνωρίζετε κάτι?

     
    • Mototriti

      Απάντηση: Γενικότερα υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις μοτοσυκλετών λόγω της αυξημένης ζήτησης τους και των ζητημάτων της εφοδιαστικής αλυσίδας που έφερε η πανδημία. Περισσότερα και πιο συγκεκριμένα μπορεί να σας πει ο αντιπρόσωπος.