5 λόγοι για να τσεκάρεις τη γεωμετρία της

Δες τώρα πώς οι υπηρεσίες της MotoCert θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις περισσότερο την οδήγηση, αλλά και να κερδίσεις χρήματα.

Η MotoCert έφερε στην Ελλάδα το πιο ακριβές σύστημα μέτρησης πλαισίου και γεωμετρίας του κόσμου και δίνει πιστοποιημένες απαντήσεις για την κατάσταση της μοτοσυκλέτας ή του scooter σου. Μάλιστα αυτό γίνεται χωρίς καμιά απολύτως αποσυναρμολόγηση και χωρίς να οδηγήσει κάποιος το όχημά σου. Μέσα από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και μετρήσεις ακριβείας μπορείς να επωφεληθείς εσύ και η μοτοσυκλέτα σου. Ας δούμε σε ποιες περιπτώσεις σε βοηθάει.

Μετά από ατύχημα

Για να γνωρίζεις την ακριβή κατάσταση της μοτοσυκλέτας που ενεπλάκει σε ατύχημα, πριν ξεκινήσει η επισκευή της είναι απαραίτητος ο έλεγχος του πλαισίου. Μόνο έτσι μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος και να γνωρίζεις με γραπτή τεκμηρίωση και όχι απλά προφορικά και υποκειμενικά την κατάσταση της. Πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε εργασία επισκευής θα ξέρεις ακριβώς σε τη κατάσταση την παραδίδεις στον μηχανικό και βέβαια τι να περιμένεις κατά την παραλαβή της μετά την ολοκλήρωση της επισκευή.
Πριν την αγορά μεταχειρισμένης

Πολλές φορές είναι αδύνατο να γνωρίζεις αν κάποιος από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες είχε κάποια πτώση και πόσο σοβαρή ήταν αυτή. Πολλές φορές η μοτοσυκλέτα βγαίνει προς πώληση επειδή η επισκευή της είναι ιδιαίτερα κοστοβόρα, ενώ δεν αποκλείεται ο πωλητής να “κρύψει” κάποιο σοβαρό πρόβλημα για να την πουλήσει πιο εύκολα και πιο ακριβά. Το σύστημα μέτρησης mega-m.a.x της MotoCert μετρά το πλαίσιο, το υποπλαίσιο και το ψαλίδι της μοτοσυκλέτας και ελέγχει για αποκλίσεις από τα νούμερα του κατασκευαστή. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί η μοτοσυκλέτα μιας και οι μετρήσεις γίνονται ηλεκτρονικά από κάμερες και λέιζερ. Έτσι διασφαλίζεις μια σωστή αγορά με προτεραιότητα την ασφάλεια και την τσέπη σου, αφού γνωρίζεις αν η μοτοσυκλέτα είναι στην κατάσταση που περιγράφει ο πωλητής και αν αξίζει η αγορά της, ενώ μπορείς να αποφύγεις μια ξαφνική επισκευή στο μέλλον.

Αγορά καινούργιας

Πριν παραλάβεις και πριν οδηγήσεις την καινούργια μοτοσυκλέτα ή scooter ζήτησε να γίνει έλεγχος πλαισίου από τη MotoCert έτσι ώστε να γνωρίζεις όλα τα στοιχεία της γεωμετρίας της έχοντας μάλιστα στα χέρια σου αποτυπωμένες και αδιάψευστες αποδείξεις. Αυτό διασφαλίζει ότι πράγματι το όχημα που παραλαμβάνεις είναι καινούργιο και στο μέλλον σε περίπτωση ατυχήματος, ή ανάλογα με τη χρήση που θέλεις να κάνεις, θα έχεις στοιχεία να τη συγκρίνεις.
 

Βελτιστοποίηση σύμφωνα με τον σωματότυπό σου

Όλες οι μοτοσυκλέτες βγαίνουν από το εργοστάσιο παραγωγής τους με τα βασικά και ασφαλή στάνταρ που έχει προβλέψει και είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί ο κάθε κατασκευαστής. Όμως δεν έχουν όλοι οι αναβάτες τον ίδιο σωματότυπο ή το ίδιο στυλ οδήγησης, ούτε κάνουν την ίδια χρήση. Η MotoCert πραγματοποιεί μετρήσεις υψηλής ακρίβειας και μπορεί να σε καθοδηγήσει προκειμένου να φέρεις τη μοτοσυκλέτα στα μέτρα σου και να κάνεις τις διαδρομές σου πιο ασφαλείς και πιο απολαυστικές.

Προσθέτοντας υπεραξία

Έχοντας στα χέρια σου τις γραπτές πιστοποιήσεις της MotoCert αποδεικνύεις στον υποψήφιο αγοραστή ότι η μοτοσυκλέτα που θέλεις να πουλήσεις είναι σύμφωνη με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα σε πλαίσιο, υποπλαίσιο και πιρούνι. Έτσι ανεβάζεις την αξία της και την κάνεις να ξεχωρίζει ανάμεσα στις άλλες μεταχειρισμένες, οπότε η πώληση μπορεί να γίνει πιο εύκολα και να κερδίσεις περισσότερα χρήματα.

Δες εδώ με 1 κλικ το κόστος κάθε υπηρεσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.motocert.gr
e-mail

Διαβάστε ακόμα: