LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Κράνος AGV K7 MPLK Mono Evo

Διαβάστηκε από 1.050 αναγνώστες (28/03/2026)
Κράνος AGV K7 MPLK Mono Evo
455 €

Κράνος AGV K7 MPLK Mono Evo

Το κράνος  της γνωστής ιταλικής εταιρίας AGV, K7 MPLK Mono Evo αποτελεί μία ολοκληρωμένη πρόταση για όσους κινούνται ανάμεσα σε sport και touring ρυθμούς.

mototriti Team

Είναι το πιό συμπαγές κράνος στη κατηγορία του παρέχοντας εξαιρετική προστασία και άνεση σε κάθε διαδρομή. Κατάλληλο για κάθε τύπο οδήγησης και όλες τις διαδρομές, το K7 προσφέρει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του αθλητικού και touring κόσμου, βοηθώντας να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση στους δύο τροχούς. Το κέλυφος από composite fiber προσφέρει εξαιρετική προστασία, καθιστώντας το μια από τις πιό αξιόπιστες λύσεις στη κατηγορία του. Χάρη στο αυστηρό πρωτόκολλο σχεδίασης AGV Extreme Safety, το K7 περνά με μεγάλη διαφορά όλες τις δοκιμές που απαιτούνται από το αυστηρό πρότυπο ECE22.06. Επιπλέον, το προφίλ προστασίας της κλείδας, σχεδιασμένο από την AGV, μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού της κλείδας σε περίπτωση πρόσκρουσης.
Χαρακτηριστικά
3 μεγέθη κελύφους
Αεροδυναμικός σχεδιασμός
Αφαιρούμενη και πλενόμενη εσωτερική επένδυση
Επένδυση υψηλής ποιότητας Microsense
Ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή για να επιτρέπει τη χρήση γυαλιών
Εσωτερική επένδυση κατασκευασμένη από ύφασμα με επεξεργασία DrySpeed για άμεση απορρόφηση ιδρώτα
Αφαιρούμενο υποσιάγωνο
Αφαιρούμενο επιρρίνιο
Κούμπωμα micrometric για σωστή εφαρμογή και εύκολο άνοιγμα
5 Ρυθμιζόμενοι μπροστινοί αεραγωγοί 
Αεραγωγός εξαγωγής αέρα στο πίσω μέρος
Αντιχαρακτική ζελατίνα
190° οριζόντιο οπτικό πεδίο
Εσωτερική αντιχαρακτική φυμέ ζελατίνα sun visor 
Σύστημα γρήγορης απελευθέρωσης
Σύστημα κλειδώματος ζελατίνας
Περιλαμβάνεται Pinlock® 120XLT™ MaxVision™
Βάρος 1.450 ± 50 γρ. στο πρώτο κέλυφος
Διαθέσιμο στο κεντρικό κατάστημα : Mιχαλακοπούλου 141 και στο Motovinios.gr τιμή: 455 ευρώ τηλ.  2106002304
 

Περιγραφή εταιρείας
Η Moto Βύνιος , με έδρα Αθήνα (Μιχαλακοπούλου 141 – Αμπελόκηποι), δραστηριοποιείται ήδη 30+ χρόνια στον χώρο του εξοπλισμού αναβάτη και μοτοσυκλέτας. Προσφέρει μεγάλη γκάμα αξεσουάρ – σακίδια, ενδοεπικοινωνίες, θήκες, γυαλιά – με έμφαση σε ένδυση (μπουφάν, γάντια, προστατευτικά, υποδήματα), κράνη και προστατευτικά. Είναι επίσημος διανομέας σχεδόν σε όλες τις μάρκες μοτοσυκλετών στην Ελλάδα. Διαθέτει πέντε καταστήματα στην Αθήνα, όπου συνδυάζει πλούσια επιλογή προϊόντων με εξειδίκευση και πάθος για τους αναβάτες.
 
ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 141, 11527, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Έρευνα & επιμέλεια άρθρου: Παναγιώτης Σιώπης | Δημήτρη Δουγέκος | Δημήτρης Δουγέκος | Ευάγγελος Τσερές | Ανέστης Ιντζές
AUTOAGORA