Vinales: Δώρισε 81.000 ευρώ σε ασθενή με καρκίνο

Μια πολύ όμορφη κίνηση από τον Maverick Vinales, η οποία δημοσιεύθηκε από ευχαριστήριο βίντεο… Δείτε τι συνέβη.

Ο 23χρονος Maverick Vinales πραγματοποίησε μια σημαντική φιλανθρωπική κίνηση, την οποία στην αρχή θέλησε να κρύψει, ωστόσο τελικά δημοσιεύθηκε. Σύμφωνα με διεθνή μέσα, ο πιλότος της Movistar Yamaha δώρισε 81.000 ευρώ στον Oscar Fernandez, ασθενή με καρκίνο που είχε υποβληθεί σε ακρωτηριασμό ποδιού.

Ο Fernandez έπρεπε να τοποθετήσει προσθετικό άκρο, αλλά δεν είχε τα απαραίτητα χρήματα. Μόλις ο Vinales έμαθε το συμβάν, αποφάσισε να επέμβει σιωπηλά και δώρισε το ποσόν, με το οποίο κάλυψε την προσθετική επέμβαση στον ασθενή.

Ο ίδιος ο αναβάτης θέλησε να κρατήσει αθόρυβο το γεγονός, ωστόσο ο Fernandez ευχαρίστησε δημόσια τον Vinales με βίντεο στο Facebook, στο οποίο δήλωσε τα εξής: «Θέλω να ανακοινώσω κάτι ιδιαίτερα συναισθηματικό, που μου συνέβη.  Ένας άνθρωπος πλήρωσε όλο το κόστος του προσθετικού μου ποδιού και δεν το περίμενα καθόλου. Αυτός είναι ο Maverick Vinales, έχει πολύ μεγάλη καρδιά. Ο ίδιος και ο εκπρόσωπος του, Paolo Sanchez, ήταν πολύ ευγενικοί. Δεν έχω λόγια να τους ευχαριστήσω, αισθάνομαι ότι έχω ένα κανονικό πόδι και περπατάω. Έχω παλέψει πολύ με τους όγκους και τα χειρουργεία, αλλά είχα καταστραφεί οικονομικά».

Εμείς να πούμε πολλά μπράβο, στον Maverick Vinales για την κίνησή του αυτή.