Tyre Shop: Οι σπεσιαλίστες των τροχών

Στο Tyre Shop θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για τους τροχούς και ότι υπάρχει πάνω σε αυτούς για την αγαπημένη σου και αρκετά ακόμα.

Το φιλικό προσωπικό θα σε ξεναγήσει στον κόσμο των ελαστικών μοτοσυκλέτας και θα σε βοηθήσει να κάνεις την πιο σωστή επιλογή σύμφωνα με το μοντέλο και τη χρήση που κάνεις. Όλα τα τελευταίας γενιάς ελαστικά των μεγαλύτερων κατασκευαστών είναι στη διάθεσή σου. Αν θέλεις μια πιο οικονομική πρόταση το Tyre Shop διαθέτει μεγάλη ποικιλία από μεταχειρισμένα ελαστικά σε πολύ καλή κατάσταση. Είτε είσαι κάτοχος street μοτοσυκλέτας, είτε on – off, είτε scooter, θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε πολύ προσιτές τιμές. Εκτός από ελαστικά, το Tyre Shop διαθέτει ακτίνες, στεφάνια, σετ αλυσίδες – γρανάζια, γωνιακές βαλβίδες και κόντρες τροχών για motocross.

Το κατάστημα παραμένει ανοικτό καθημερινά και δέχεται πελάτες μετά από τηλεφωνικό ραντεβού. Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις τις αγορές σου με ένα κλικ στο tyreshop.gr και να επωφεληθείς από τις προσφορές που ανανεώνονται συχνά. Οι αποστολές γίνονται πανελλαδικά και δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά για αγορές άνω των 140 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Λ. Θηθών 104, Περιστέρι
Τηλ. 210-5752643

Λ. Βουλιαγμένης 28, Ν. Κόσμος
Τηλ.: 210 9249864

www.tyreshop.gr