Trilobite: Συνδυασμός στυλ και ασφάλειας

Αν θέλεις να κυκλοφορείς με κομψότητα και ασφάλεια, τα υψηλής ποιότητας είδη ένδυσης της Trilobite είναι άμεσα διαθέσιμα στην Ελλάδα.

Από το 2012 η Trilobite ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα της ένδυσης αναβάτη σε προϊόντα που ξεχωρίζουν με την εμφάνιση, την ποιότητα κατασκευής και την αποτελεσματικότητά τους. Είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότητες προδιαγραφές και θα σου επιτρέψουν να απολαύσεις στο μέγιστο κάθε διαδρομή ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν και με μοναδικό στιλ που τραβάει τα βλέμματα. Τα προϊόντα Trilobite είναι εξοπλισμένα με αφαιρούμενα προστατευτικά level 2 της SAS-TEC, που εγγυώνται κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας, ενώ υπάρχει και σειρά μπουφάν τα οποία έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Alpinestars ώστε να είναι συμβατά με τον ηλεκτρονικό αερόσακο Air-Tech 5. Η γκάμα της χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τη χρήση, που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »




Heritage: Οι σημαντικότερες τεχνολογίες ασφάλειας «κρύβονται» κάτω από τη vintage εμφάνιση και δίνουν στους λάτρεις του ρετρό μια ευρεία γκάμα προϊόντων. Όποιο κι αν επιλέξεις, το απαράμιλλο στιλ θα σε συντροφεύει.



Street & Travel: Απευθύνεται σε όσους διανύουν μεγάλες αποστάσεις και δεν κάνουν εκπτώσεις στην αποτελεσματικότητα. Η άνεση και η ασφάλεια βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για να μπορείς να εξερευνήσεις νέους δρόμους σε άσφαλτο και χώμα.



Urban: Η σειρά αυτή ισορροπεί ιδανικά μεταξύ design και πρακτικότητας ώστε να μετακινείσαι καθημερινά εντός πόλης και να έχεις όλη την προστασία που χρειάζεσαι επιμελώς κρυμμένη πίσω από την casual εμφάνιση.

Στην Promoto Ginossatis θα βρείτε άμεσα διαθέσιμη όλη τη σειρά ρούχων του 2021, ενώ σύντομα αναμένονται παραλαβές της γκάμας του 2022. Δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι η Trilobite έχει σε όλες τις σειρές της και γυναικεία είδη ένδυσης για όσες φίλες της μοτοσυκλέτας θέλουν να ξεχωρίζουν και δεν κάνουν εκπτώσεις στην ασφάλειά τους.     
 

Email: info@promoto.gr
http://promoto.gr/
Facebook Page
instagram: promoto_ginosatis

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 15:00  
 

Διαβάστε ακόμα:

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »