Πως μπορώ να δηλώσω συμμετοχή;

    Πριν από κάθε trackday που διοργανώνει η Track-day.gr, δημοσιεύει ανάλογες ενημερώσεις στα social media και όχι μόνο. Όταν οι συμμετοχές ανοίξουν, είναι πολύ απλό: Επισκέπτεστε την κατάλληλη ιστοσελίδα, συμπληρώνετε την φόρμα συμμετοχής και είστε έτοιμοι να ζήσετε την εμπειρία από κοντά.
    Προαπαιτούμενο της συμμετοχής σας είναι να έχετε δίπλωμα μοτοσυκλέτας και δική σας μοτοσυκλέτα. Δεν απαιτείται να έχετε πρότερη εμπειρία στην οδήγηση σε πίστα, μιας και οι πλοηγοί του Γιώργου Χάλαρη θα σας κατατοπίσουν με ασφάλεια και προσωπική επικοινωνία, ακόμη και αν μπαίνετε πρώτη φορά.
    Μετά την επιτυχή σας δήλωση συμμετοχής, θα λάβετε τις απαραίτητες ενημερώσεις για όλες τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν, μέχρι την πραγματοποίηση του track day π.χ. πως η μοτοσυκλέτα σας θα μεταφερθεί στην πίστα, αν έχετε ζητήσει μεταφορά ή πως θα γίνουν οι αναχωρήσεις των λεωφορείων για τους συμμετέχοντες.
     
    Τι πακέτα υπηρεσιών είναι διαθέσιμα;

    Μαζί με την συμμετοχή στην πίστα, οι αναβάτες μπορούν να απολαύσουν  και μια σειρά υπηρεσιών για ακόμα καλύτερη εμπειρία. Εντός της πίστας, υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης box στην pit lane –τα οποία box κλειδώνουν, διαχωρίζονται από τα υπόλοιπα ένα-ένα και έχουν παροχή ρεύματος και πεπιεσμένου αέρα. Ακόμα, σε περίπτωση που δεν έχετε ή δεν μεταφέρετε μαζί σας εξοπλισμό αναβάτη, μπορείτε να ενοικιάσετε εκεί: Από μόνο μία φόρμα έως πλήρες σετ (φόρμα-μπότες-γάντια-κράνος). Φυσικά, track day χωρίς… φωτογραφίες δεν γίνεται και το Track-day.gr παρέχει υπηρεσίες φωτογράφησης για κάθε αναβάτη ξεχωριστά και  από πολλά σημεία της πίστας.

    Κατά την διάρκεια του track day, η ομάδα διοργάνωσης φροντίζει για την δωρεάν διάθεση νερού και ελαφριού γεύματος από την αρχή της ημέρας, ενώ το μεσημέρι πραγματοποιείται το καθιερωμένο διάλειμμα με γεύμα, το οποίο περιλαμβάνεται στο πακέτο υπηρεσιών εντός πίστας. Παράλληλα, εντός των υπηρεσιών, οι αναβάτες μπορούν να λάβουν τεχνική υποστήριξη από τους συνεργάτες της ομάδας διοργάνωσης, να αλλάξουν ελαστικά επιτόπου, αλλά και να αγοράσουν ανταλλακτικά και αξεσουάρ, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.


    Αν δεν επιθυμείτε να πάτε στην πίστα οδηγώντας την μοτοσυκλέτα σας, το Track-Day.gr παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς της προς και από την πίστα, από όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα. Παράλληλα, η διοργάνωση διαθέτει λεωφορεία μεταφοράς των συμμετεχόντων στις Σέρρες και την πίστα. Ο αναβάτης μπορεί, τέλος, να επιλέξει μεταξύ 2 πακέτων διαμονής: Απλό και luxury, ανάλογα με τις προτιμήσεις και το budget του, ενώ και στις δύο περιπτώσεις θα απολαύσει προνομιακές τιμές στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία του Track-Day.gr
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ