Το νέο Medley σε περιμένει στην Piaggio Αδάμου

Το best seller της Piaggio βελτιώθηκε και σε περιμένει να το δεις από κοντά και να το αποκτήσεις.

Η Piaggio τάραξε τα νερά το 2016 όταν παρουσίασε ένα μικρού κυβισμού scooter με μεγάλους τροχούς, χώρους και πρακτικότητα αντίστοιχη με mega scooter και ποιότητα που έπιανε το ταβάνι της κατηγορίας. Το όνομά του ήταν Medley και στην γκάμα της Ιταλικής εταιρείας τοποθετήθηκε μεταξύ των Liberty και Beverly. Συνδυάζοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τον κόσμο των scooter δικαιολογημένα αγαπήθηκε από τους αναβάτες και έγινε ορόσημο της κατηγορίας. Η ώρα της ανανέωσης έφτασε για το δημοφιλές μοντέλο και έχουμε βελτιώσεις σε εμφάνιση, εξοπλισμό και τεχνολογία.

Το επανασχεδιασμένο εμπρός μέρος φιλοξενεί τον νέο LED προβολέα που αντικαθιστά τον συμβατικό και έχει πλέον ορθογώνιο σχήμα με πιο έντονες γωνίες. Η σέλα του νέου Medley είναι ελαφρώς διαφοροποιημένη από τον προκάτοχό του και πλέον είναι πιο ίσια καθώς έχει μικρύνει το σκαλοπάτι μεταξύ αναβάτη και συνεπιβάτη. Τα 3 στρογγυλά όργανα του προηγούμενου μοντέλου έχουν αντικατασταθεί από μια ευανάγνωστη LCD οθόνη με μπλε φωτισμό που παρέχει πλήθος πληροφοριών όπως θερμοκρασία περιβάλλοντος, μέση κατανάλωση, τάση μπαταρίας και όλες τις απαραίτητες ενδείξεις.

Οι νέοι κινητήρες των Medley 125 και 150, είναι η τελευταία εξέλιξη στην κατηγορία των i-get. Πιο συγκεκριμένα, τα δύο μοτέρ αποδίδουν ισχύ 15 και 16,5 ίππων αντίστοιχα, με την ροπή τους να ανέρχεται στα 1,2 και 1,6 kgm αντίστοιχα. Οι κινητήρες έχουν πολλές αλλαγές στο εσωτερικό τους, που τους κάνει ακόμα πιο οικονομικούς και αποδοτικούς. Παράλληλα, εξοπλίζονται με το γνωστό σύστημα Start – Stop που είχαμε γνωρίσει και στην πρώτη γενιά του μοντέλου.

Το νέο Medley σε όλες του τις εκδόσεις σε περιμένει στην κάθετη μονάδα Piaggio Αδάμου στη Θεσσαλονίκη που για περισσότερα από 24 χρόνια αποτελεί σταθερό σημείο συνάντησης των φανατικών του Piaggio Group. Εκεί θα βρεις όλα τα μοντέλα των Piaggio, Vespa, Aprilia και Gilera, αλλά και πλούσια γκάμα μεταχειρισμένων που καλύπτει κάθε γούστο. Αν ψάχνεις αξιόπιστο και υψηλών προδιαγραφών service, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί θα αναλάβουν τη μοτοσυκλέτα ή το scooter σου και μπορείς να είσαι σίγουρος ότι βρίσκεται σε καλά χέρια. Τέλος, στο κατάστημα της εταιρείας θα βρεις μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας με την υπογραφή κορυφαίων κατασκευαστών του χώρου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κωνσταντίνου Καραμανλή 25, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο : 2310 888 012

www.adamou.gr