Test τσαντάκι μηρού AGVpro Pilion: Πρακτικό για κάθε χρήση

Το τσαντάκι μηρού Pilion της AGVpro είναι ένα πρακτικό αξεσουάρ που θα σου χρησιμεύσει σε κάθε σου βόλτα με τη μηχανή, αλλά και σε κάθε καθημερινή σου δραστηριότητα.

Δοκιμάζουμε το τσαντάκι μηρού AGVpro Pilion

Η AGVpro έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον χώρο του εξοπλισμού του μοτοσικλετιστή, γνωρίζοντας τις ανάγκες του καθημερινού αναβάτη και προσφέροντας προϊόντα με κύριο γνώμονα την πρακτικότητα, την αποτελεσματικότητα και την χαμηλή τιμή, συνοψίζοντας ένα “value for money” πακέτο. Πέρα από την πλούσια γκάμα εξοπλισμού της εταιρείας που έχει περάσει από τα χέρια μας, αυτή τη φορά παραλάβαμε από την TooFast το τσαντάκι μηρού AGVpro Pilion, ένα αρκετά χρήσιμο αξεσουάρ για κάθε αναβάτη και όχι μόνο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Για πρακτικότητα στην καθημερινότητά σου

Ένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς οι αναβάτες, είναι η έλλειψη αποθηκευτικών χώρων για διάφορα μικροαντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινώς, όπως κινητό, κλειδιά, ακόμα και το πορτοφόλι να είναι μερικά από αυτά. Στη μοτοσυκλέτα -αν δεν έχεις σκούτερ με αρκετούς χώρους και ντουλαπάκια- οι χώροι αποθήκευσης των παραπάνω μικροαντικειμένων περιορίζονται μόνο στις τσέπες του παντελονιού σου ή του μπουφάν σου. Πολλές φορές μάλιστα, τα μικροαντικείμενα στις τσέπες ενός συμβατικού παντελονιού κινδυνεύουν από το να πέσουν ή ακόμα και να σε ενοχλούν κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Για το λόγο αυτό, το τσαντάκι μηρού AGVpro Pilion θα αποτελέσει ένα από τα αγαπημένα σου αξεσουάρ, αφού χωράει τα πάντα από όλα αυτά που χρειάζεσαι καθημερινώς.

Μαζεμένες διαστάσεις και χαμηλό βάρος

Αρχικά οι διαστάσεις του Pilion είναι μαζεμένες, γεγονός που δεν σε ενοχλεί όταν κινείσαι με την μοτοσυκλέτα, ενώ “δένει” στο πλάι του μηρού (δεξιού ή αριστερού), αρκετά πιο βολική θέση εφόσον δεν έρχεται σε επαφή με το ρεζερβουάρ.  Οι χώροι που διαθέτει είναι τρεις στο σύνολο και χωρίζονται σε μικρό, μεσαίο και μεγάλο, ενώ όλοι κλείνουν με τη χρήση φερμουάρ. Το υλικό κατασκευής είναι υψηλής ποιότητας Oxford, ενώ καταλαβαίνεις το πάχος που έχουν τα διαχωριστικά μεταξύ των διαμερισμάτων αποθήκευσης, με το συνολικό βάρος να φτάνει τα 180 γρ.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

TOOFAST
Λ. Βουλιαγμένης 583, 16452, Αργυρούπολη

Ρωτήστε περισσότερα