Test γάντια AGVPro Work: Πρακτικά και για διανομείς

Τα γάντια AGVPro Work είναι ιδιαιτέρως πρακτικά για διανομείς κι όχι μόνο, αφού με το ειδικό “καπάκι” στα δύο δάκτυλα των χεριών, κάνουν πανεύκολη τη χρήση κινητού ή χρημάτων.

Η AGVpro προσθέτει άλλον έναν άσσο στην γκάμα των "Value for Money” προϊόντων εξοπλισμού του αναβάτη κι αυτή τη φορά μιλάμε για τα γάντια AGVpro Work, τα οποία έχουν την πρακτικότητα σε πρώτο πλάνο, αντοχή στο κρύο του χειμώνα και μία εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Τα παραπάνω γάντια τα δοκιμάσαμε στον καθημερινό “αγώνα”, αφού πρώτα τα παραλάβαμε από το κατάστημα της Too Fast.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ποιότητα - Ανεση - Αδιαβροχοποίηση

Τα χειμερινά γάντια AGVPro Work χαρακτηρίζονται από ένα κοντό σχεδιασμό καλύπτοντας μέχρι και τον καρπό, ενώ είναι κατασκευασμένα από ένα Soft Shell υλικό που τους προσφέρει χαμηλό βάρος, καλή εφαρμογή και άνεση, εφόσον είναι αρκετά μαλακό και ελαστικό. Η εμφάνισή τους είναι αρκετά διακριτική που σχεδόν δεν καταλαβαίνεις ότι είναι ένα γάντι μοτοσυκλέτας, που σε συνδυασμό με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, κάνουν την χρήση τους ιδανική για μέσα την πόλη. Στο εσωτερικό της παλάμης, τα Work διαθέτουν ένα μαλακό δέρμα σε όλη την επιφάνεια, γεγονός που προσφέρει αντοχή στη φθορά αλλά και καλύτερη πρόσφυση στο γκριπ, ενώ οι κόκκινες ραφές αποτελούν μία όμορφη λεπτομέρεια.
Σε ότι αφορά την αντιμετώπιση του κρύου, η εσωτερική θερμική επένδυση κάνει σωστά τη δουλειά της στα πλαίσια της καθημερινής αστικής μετακίνησης, ενώ η υδροαπωθητική του επιφάνεια θα κρατήσει το γάντι στεγνό για μερικές ώρες. Τα λάστιχα που διαθέτουν στο ύψος των καρπών, “σφραγίζουν” τα γάντια στη θέση τους, εφαρμόζοντας χωρίς κενά που μπορεί να αφήσουν τον κρύο αέρα να εισέλθει στο εσωτερικό τους, ενώ μπορούν αν φορεθούν άνετα μέσα από το μπουφάν της μηχανής.

Προστασία - Πρακτικότητα

Η πρακτικότητα είναι ο βασικός τομέας για τον οποίο έχουν κατασκευαστεί τα εν λόγο γάντια της AGVPro. Τα Work λοιπόν, διαθέτουν στα δύο δάχτυλα, του δείκτη και του αντίχειρα, ένα ειδικό “καπάκι” που δίνει την δυνατότητα στον οδηγό να τα ανοίγει όποτε θέλει, προκειμένου να χρησιμοποιήσει καλύτερα την touch screen οθόνη του κινητού ή του tablet, είτε για την χρήση των χρημάτων και των κερμάτων. Αυτό και μόνο το χαρακτηριστικό αποτελεί το βασικό πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, εξαιρετικό για όλους τους επαγγελματίες διανομείς.
Σε ότι αφορά την ασφάλεια, το παρόν δίνουν οι προστατευτικές ενισχύσεις στην περιοχή των αρθρώσεων που πληρούν τα ευρωπαϊκά στάνταρ, οι οποίες όντας καλυμμένες με το εξωτερικό ύφασμα συμβάλλουν στην διακριτική εμφάνιση των AGVpro Work.

Η άποψή μας

Με τιμή σχεδόν 30 ευρώ και το πρακτικό κάλυμμα των δύο δακτύλων, τα AGVpro αποτελούν ιδανική επιλογή για όλους τους επαγγελματίες διανομείς και όχι μόνο, εφόσον θα αποτελέσουν “εργαλείο” στη δουλειά τους προσφέροντας παράλληλα προστασία στο κρύο του χειμώνα αλλά και ασφάλεια.

Το γάντι του επαγγελματία
Με ειδικό «καπάκι» στα δύο δάκτυλα για εύκολη χρήση κινητού ή χρημάτων.
Από Soft Shell υλικό που για χαμηλό βάρος και άνεση.
Προστατευτικές ενισχύσεις στην περιοχή των αρθρώσεων.
Εχεις ξαναδεί παρόμοια πατέντα;

 

Τιμή: 29 ευρώ

TOOFAST
Λ. Βουλιαγμένης 583, 16452, Αργυρούπολη

Ρωτήστε περισσότερα