Test Corsa CN-221: Με διπλή ζελατίνα και εντυπωσιακά γραφικά

Το Corsa CN-221 είναι ένα full face κράνος με κέλυφος από ABS και EPS, διαθέτει εσωτερική φιμέ ζελατίνα με πρακτικό μηχανισμό και σύστημα ACS για να σε κρατήσει δροσερό το καλοκαίρι κι όλα αυτά, σε ένα αρκετά “Value for Money” πακέτο.

Δοκιμάζουμε το full face κράνος Corsa CN-221

Όλο και πιο συχνά βλέπουμε τα προϊόντα της Corsa στους δρόμους, η οποία έχει αρχίσει και εδραιώνεται σιγά-σιγά στην ελληνική αγορά χάρη στην πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής που έχουν. Τα κράνη της πληρούν όλες τις απαραίτητες ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας, ενώ διαθέτουν μία μοντέρνα εμφάνιση και σύγχρονη σχεδίαση σε ένα ιδιαίτερο “Value for Money” πακέτο. Αναζητώντας μία προσιτή λύση για ένα full face κράνος, η ΠΕΡΚΟ Α.Ε. μας πρότεινε το Corsa CN-221, το οποίο παραλάβαμε και δοκιμάσαμε σε πραγματικές συνθήκες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σύγχρονη εμφάνιση με μοντέρνα γραφικά

Ξεκινώντας με την εμφάνισή του, αυτό που μας εντυπωσίασε είναιτο αεροδυναμικό κέλυφος του. Τα γραφικά του Corsa CN-221 είναι εντυπωσιακά, γεγονός που βρίσκεις σε αρκετά ακριβότερα κράνη.  Πόντους στην εμφάνιση δίνει το γεγονός πως είναι ματ ενώ και οι αεραγωγοί του δένουν αρμονικά με το όλο σχέδιο. Στην σχεδίαση τώρα, πρόκειται για ένα κράνος το οποίο σου αφήνει την αίσθηση πως είναι ακριβότερο, καθώς υπάρχουν λεπτομέρειες, όπως είναι τα «νεύρα» στο κάτω του μέρος, που όταν θα ακούσεις την τιμή του θα προσπαθήσεις να ψάξεις, να βρεις τι κρύβεται πίσω από αυτό. Το κέλυφός του είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό ABS και EPS πολλαπλών πυκνοτήτων. Τα παραπάνω υλικά κατασκευής, ισορροπούν μεταξύ της ασφάλειας και ποιότητάς ενώ το βάρος του είναι στα λογικά για την συγκεκριμένη κατηγορία δεδομένα, καθώς το XL που είχαμε εμείς έδειξε στην ζυγαριά ακριβείας 1690 γρ., απολύτως φυσιολογικό νούμερο καθώς διαθέτει μηχανισμό και εσωτερική φιμέ ζελατίνα.

Εσωτερική φιμέ ζελατίνα με πρακτικό μηχανισμό

Φορώντας το Corsa CN-221, διαπιστώνεις πως το άψογο ζύγισμα του δεν κουράζει τον αναβάτη και παραμένει εξαιρετικά άνετο ακόμα και στην πολύωρη οδήγηση. Σε αυτό, συνεισφέρει και η αφαιρούμενη, υποαλλεργική επένδυσή του που διαθέτει μαλακά μαξιλάρια που εφαρμόζουν σωστά στο κεφάλι σου. Στο μπροστινό μέρος διαθέτει μία αντιχαρακτική διάφανη ζελατίνα, η οποία θα κρατήσει τα επίπεδα θορύβου σε ικανοποιητικά επίπεδα. Πέραν όμως αυτής, υπάρχει και μία εσωτερική φιμέ ζελατίνα που σε συνδυασμό με τον πρακτικό μηχανισμό στο πλάι, κρίνεται αρκετά χρήσιμη για τις ηλιόλουστες μέρες που θα σε κάνει να αφήσεις τα γυαλιά ηλίου στο σπίτι και αυτό γιατί εφαρμόζει όταν κατέβει σχεδόν σε όλο σου το οπτικό πεδίο!

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΠΕΡΚΟ
ΑΡΤΗΣ 5, 14342, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Ρωτήστε περισσότερα