Test αδιάβροχο Jacket LS2 Commuter H-V: Δεν περνάει σταγόνα

Για να είσαι προετοιμασμένος και ασφαλής κατά την διάρκεια των ανοιξιάτικων και φθινοπωρινών βροχερών ημερών, η LS2 σου έχει τη λύση με το ευκολοφόρετο και ελαφρύ αδιάβροχο Commuter H-V για να το κουβαλάς συνέχεια μαζί σου.

Προτεραιότητα της LS2 αποτελεί η ασφάλεια και η προστασία του αναβάτη και πλέον η γκάμα της έχει επεκταθεί πέρα από τα κράνη, σε μια πλήρης συλλογή ένδυσης για τουριστική και αστική χρήση. Μπουφάν, παντελόνια και γάντια που απευθύνονται σε όσους δεν κάνουν συμβιβασμούς στην ασφάλεια, την άνεση και την εμφάνιση, είναι διαθέσιμα μέσα από το δίκτυο συνεργατών της Α. Κιούπης και Σια ΟΕ, η οποία μας παραχώρησε και το νέο αδιάβροχο Jacket LS2 Commuter H-V για δοκιμή.

Fluo χρώμα για να φαίνεσαι από χιλιόμετρα

Αρχικά, το αδιάβροχο LS2 Commuter H-V δεν περνάει απαρατήρητο και αυτό χάρη στο “fluoχρώμα του, το οποίο θα σας κάνει πιο ευδιάκριτους στους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου, ακόμα και σε χαμηλές συνθήκες ορατότητας ή κατά την διάρκεια της νυχτερινής οδήγησης. Μην ξεχνάμε, πως σε περίπτωση καταρρακτώδης βροχής όλοι θέλουμε να μην βρεχόμαστε, αλλά όμως πρέπει να κάνουμε και “αισθητή” την παρουσία μας στο δρόμο για την δική μας ασφάλεια. Σε αυτό βοηθάνε και οι έξτρα ανακλαστικές λεπτομέρειες που συναντάμε σε διάφορα σημεία του jacket. Το μέγεθός του εφαρμόζει τέλεια πάνω από οποιοδήποτε μπουφάν μηχανής, ενώ διατίθεται σε νούμερα από S έως και 5XL για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Αδιάβροχο φερμουάρ για μεγαλύτερη αντοχή στη βροχή

Φορώντας το LS2 Commuter H-V, καταλαβαίνεις την ποιότητα του υλικού σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αφού είναι κατασκευασμένο από ειδικό διάφανο πολυεστέρα που δεν αφήνει ίχνος υγρασίας να εισχωρήσει στο εσωτερικό του, ενώ παρόλα αυτά είναι και διαπνέον αποβαλόντας τον θερμό αέρα από το εσωτερικό. Αρκετά ποιοτικό είναι και το μπροστινό φερμουάρ που είναι αδιάβροχο, κάτι το οποίο δεν συναντάμε συχνά σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Ταυτόχρονα, οι ραφές του είναι θερμοκολλημένες και εσωτερικές προσφέροντας αυξημένη αντοχή στη βροχή, το οποίο διαπιστώσαμε κι από πρώτο χέρι κατά τη διάρκεια μίας βροχερής διαδρομής.

Χαμηλό βάρος και πρακτική θήκη μεταφοράς

Θετική εντύπωση, μας άφησαν οι ελαστικές σούρες στα μανίκια που εφαρμόζουν πάνω από τα γάντια, χωρίς να αφήνουν κενά για αέρα και βροχή, ενώ ο γιακάς έρχεται σχετικά ψηλά καλύπτοντας ικανοποιητικά την περιοχή του λαιμού. Αξίζει να συμπληρώσουμε πως, το αδιάβροχο LS2 Commuter H-V έρχεται μαζί με μία πρακτική θήκη μεταφοράς και αποθήκευσης, που σε συνδυασμό με το χαμηλό του βάρος αυξάνει το επίπεδο της πρακτικότητας, για να το κουβαλάς παντού το χειμώνα και να είσαι προετοιμασμένος και ασφαλής για την επόμενη καταιγίδα.

Η άποψή μας

Το LS2 Commuter H-V είναι ένα κομψό και ελαφρύ αδιάβροχο jacket ιδανικό για ανοιξιάτικες και φθινοπωρινές μπόρες. Με λιγότερα από 40 ευρώ και μέγεθος που χωράει σε κάθε τσάντα, βαλίτσα ή κάτω από τη σέλα του scooter, θα είσαι προετοιμασμένος και ασφαλής στην επόμενη ξαφνική καταιγίδα που θα σε πιάσει πάνω στη μοτοσυκλέτα του.

Fluo χρώμα για να φαίνεσαι από χιλιόμετρα.
Αδιάβροχο φερμουάρ και θερμοκολλημένες ραφές για να μην περνάει τίποτα.
Μικρό βάρος και πρακτική θήκη μεταφοράς για να το έχεις πάντα μαζί σου.
Εσύ κουβαλάς πάντα μαζί σου αδιάβροχα; Που τα αποθηκεύεις;

 

Τιμή: 39 ευρώ

Α. Κιούπης και Σια ΟΕ
Μαραθώνος 38, 10436, ΑΘΗΝΑ

Ρωτήστε περισσότερα