Super Soco: Ρεκόρ «ηλεκτρικών» πωλήσεων

Ένα πολύ σημαντικό ρεκόρ που σχετίζεται και μέλλον της ηλεκτροκίνησης στην μοτοσυκλέτα, έκανε η Super Soco. Δείτε τι πέτυχε.

Μπορεί τα ηλεκτροκίνητα δίκυκλα να «προσπαθούν» ακόμα να κερδίσουν τον χώρο τους ανάμεσα στις συμβατικές μοτοσυκλέτες, φαίνεται όμως ότι η δυναμική είναι εδώ και η ηλεκτροκίνηση εδραιώνεται σταθερότερα μέρα με την μέρα. Τουλάχιστον αυτό, μπορεί να συμπεράνει κανείς εξετάζοντας τις επιδόσεις της Super Soco στην Αγγλία, που έσπασαν ρεκόρ.

Πιο συγκεκριμένα, η Super Soco έγινε ο κατασκευαστής που πούλησε τα περισσότερα ηλεκτρικά μοντέλα στην Μεγάλη Βρετανία, κατά την διάρκεια του 2018, με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 100 κομμάτια. Μπορεί σε σχέση με τις πωλήσεις των συμβατικών μοντέλων ο αριθμός αυτός να ακούγεται απειροελάχιστος, ωστόσο όλα… έχουν μια αρχή!

Η Super Soco ανέφερε συγκεκριμένα, ότι μεγάλο ρόλο στην επίδοση αυτή έπαιξε ένα διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο αντιπροσώπων, αλλά και η φήμη των μοτοσυκλετών με ηλεκτροκίνηση στους πιο νέους και περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένους αναβάτες.

Φυσικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι στην Αγγλία –όπως και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες- προβλέπεται κυβερνητική επιδότηση για την αγορά ηλεκτρικών μοτοσυκλετών… ¶ντε, και στα δικά μας!