Service Honda με δέσμευση ποιότητας

Μην αφήνεις το service της μοτοσυκλέτας σου στην τύχη. Εμπιστέψου τους καλύτερους.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Το τακτικό service της μοτοσυκλέτας είναι, ίσως, η πιο σημαντική δικλείδα ασφαλείας που εμποδίζει την εμφάνιση προβλημάτων και εγγυάται την καλή λειτουργία της σε βάθος  χρόνου. Δεν υπάρχει κατάλληλη εποχή για το service, καθώς αυτό πρέπει να γίνεται κατά τα διαστήματα που ορίζει ο κατασκευαστής. Επειδή όμως κάθε μοτοσυκλέτα έχει και διαφορετικές ανάγκες θα πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι ο μηχανικός που θα την αναλάβει ξέρει τι κάνει.

Η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί μέσα από τους αγώνες, αλλά κυρίως η αγάπη του Γιώργου Αραούζου για τη μοτοσυκλέτα έχουν μετουσιωθεί σε μια υπερσύχρονη κάθετη μονάδα Honda. Εκεί θα βρείτε ετοιμοπαράδοτα όλα τα νέα μοντέλα της Ιαπωνικής εταιρείας όπως CB1000R, CB500X, Forza 300, Super Cub 125, Monkey και μπορείτε να κλείσετε ένα test ride για να οδηγήσετε τη μοτοσυκλέτα που σας ενδιαφέρει και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα προσαρμόζονται στις δυνατότητές σας, ώστε να αποκτήσετε εύκολα τη Honda των ονείρων σας. Επίσης, στον φιλόξενο χώρο της εταιρείας επί της Λεωφόρου Αθηνών θα βρείτε ανταλλακτικά, λιπαντικά και αξεσουάρ με την εγγύηση ποιότητας της Honda.

Η αφοσίωση στη Honda για περισσότερα από 35 χρόνια, η συνεχής επένδυση σε νέες τεχνολογίες και οι κορυφαίες after sales υπηρεσίες αποτελούν τα βασικότερα πλεονεκτήματα της Honda Αραούζος και είναι αυτά που τη διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό. Το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα και παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια, ώστε να μπορεί να δώσει λύσεις σε κάθε πρόβλημα γρήγορα και αποτελεσματικά. Ο στόχος της Honda Αραούζος είναι να προσφέρει υπηρεσίες και εξυπηρέτηση αντάξια του ονόματος του Ιαπωνικού κολοσσού και το αποδεικνύει έμπρακτα κάθε μέρα στους χιλιάδες πελάτες που την έχουν ως πρώτη επιλογή.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφόρος Αθηνών 302
Τηλ.: 2105811120

Facebook Page