Φωτογραφίες του σημείου του ατυχήματος του XMAX με την McLaren.

Φωτογραφίες του σημείου του ατυχήματος του XMAX με την McLaren.

Ανασκόπηση 2021: Όταν scooter καρφώθηκε σε McLaren στην Ποσειδώνος

Ένα πανάκριβο ατύχημα έλαβε χώρα στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, καθώς scooter συγκρούστηκε με μια McLaren 720S Velocity, όταν ο αναβάτης του αποπειράθηκε να την τραβήξει φωτογραφία με το κινητό του εν κινήσει.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά μόνο υλικές ζημιές που φτάνουν σε αδιανόητα ποσά.


Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Δεν προλάβε να φρενάρει ο αναβάτης του σκούτερ  

H εν λόγω McLaren 720S Velocity βρισκόταν στην Λεωφόρο Ποσειδώνος και ένας αναβάτης XMAX, με το που το αντιλήφθηκε, είπε να το τραβήξει φωτογραφία εν κινήσει. Όμως ο οδηγός της McLaren σταμάτησε σε φανάρι, ο αναβάτης του Χ-ΜΑΧ δεν πρόλαβε να φρενάρει και έπεσε πάνω στο βρετανικό αυτοκίνητο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος.
 

40.000 ευρώ η ζημιά ή αλλιώς, όσο ένα σπίτι…

Από το ατύχημα προκλήθηκαν υλικές ζημιές τόσο στο XMAX, όσο και στην McLaren, με τον ιδιοκτήτη του πολυτελούς αυτοκινήτου να αναφέρει πως μόνο τα επιφανειακά «τραύματα» κοστίζουν 40.000 ευρώ! Σε άλλες πηγές ειδήσεων, αναφέρθηκε ότι υπάρχει η πιθανότητα η ζημιά στην McLaren να είναι τόσο μεγάλη, ώστε το αυτοκίνητο να «βγει ολική».
 

Μήπως το παρακάναμε με την χρήση κινητών κατά την οδήγηση;

Οι μοτοσυκλετιστές είναι και η μερίδα χρηστών του δρόμου που ενοχλείται περισσότερο από όλους, με την χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση αφού, πραγματικά, κινδυνεύουν ζωές. Να λοιπόν που ένας αναβάτης εδώ, έκανε ο ίδιος το λάθος και τα αποτελέσματα είναι ολέθρια –θα μπορούσαν ίσως, δε, να είναι και χειρότερα. Μήπως το συμβάν μπορεί να λειτουργήσει ως υπενθύμιση για όλους, ώστε να μην χρησιμοποιούν κινητό για κανέναν λόγο, κατά την οδήγηση;
 
(Πηγή: Autotriti)
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »