SYM Symphony ST 200: Απόκτησε το best seller

SYM Symphony ST 200: Απόκτησε το best seller

Το κορυφαίο σε πωλήσεις scooter στην κατηγορία του σε περιμένει στη Moto Ηλεκτρομηχανική Μπέλης.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Το Symphony ST 200 πρόσφατα ανανεώθηκε και πλέον πληροί τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5, ενώ προσφέρει καλύτερες επιδόσεις καθώς φτάνει τους 12,5 ίππους στις 7.500 σ.α.λ., ενώ η ροπή ανακοινώνεται στα 1,3 kgm/6.000 σ.α.λ.. Η κατανάλωση καυσίμου περιορίζεται στα 2,7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, πλησιάζει δηλαδή τις καταναλλώσεις scooter 125 κυβικών. Η σχεδίαση του Symphony ST 200 ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά, φέροντας φωτιστικό σώμα LED στο εμπρός μέρος. Τα φώτα ημέρας του μοντέλου είναι επίσης τύπου LED, αλλά και το πίσω φωτιστικό σε σχήμα βέλους που δίνει μια ξεχωριστή νότα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »




Στα όργανα συναντάμε πλέον μία LCD οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, νέας σχεδίασης. Παράλληλα, η τάπα ανεφοδιασμού καυσίμου βρίσκεται στην ποδιά, με το ίδιο το ρεζερβουάρ να τοποθετείται κάτω από το πάτωμα. Αυτό έχει δημιουργήσει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει 2 κράνη. Στο τιμόνι, υπάρχει θύρα παροχής ρεύματος USB 3.0 για γρήγορη επαναφόρτιση ηλεκτρικών συσκευών. Η πίσω ανάρτηση είναι τεχνολογίας A.L.E.H., που μειώνει την ανύψωση του κινητήρα στις επιταχύνσεις, για μεγαλύτερη σταθερότητα και καλύτερες επιδόσεις. Τα φρένα αποτελούνται από δύο δίσκους 260 και 220 χιλιοστών, με σύστημα ABS δύο καναλιών της Continental.

Το SYM Symphony ST 200 είναι άμεσα διαθέσιμο στη Moto Ηλεκτρομηχανική Μπέλης με την τιμή του να έχει διαμορφωθεί στα 2.795 ευρώ και περιλαμβάνεται top box 33 λίτρων στο χρώμα του scooter και με κοινό κλειδί οχήματος και βαλίτσας. Να θυμίσουμε οτι η Moto Ηλεκτρομηχανική άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της το 1984, ενώ το 2006 επεκτάθηκε στην Κεφαλονιά με νέο κατάστημα. Πρόκειται για εξουσιοδοτημένα καταστήματα που ανήκουν στο επίσημο δίκτυο των SYM και Daytona. Αυτό σημαίνει ότι εκεί θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα των δυο εταιρειώνκαι το έμπειρο προσωπικό θα λύσει όλες σας τις απορίες και θα σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Φυσικά από μια κάθετη μονάδα σαν την Moto Ηλεκτρομηχανική Μπέλης δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα γνήσια ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • Κεντρικό κατάστημα:
Λ. Γρ. Λαμπράκη 392, Κερατσίνι
Τηλ.: 210 4326120 – 210 4329076
  • Υποκατάστημα:

Τήνου & Σουηδίας Σάμη – Κεφαλονιά
Τηλ.: 2674023355

www.mpelis.gr
Facebook Page

 

  • Καίει μόλις 2,7 λ. / 100 χλμ. Όσο ένα 125.
  • Χωράει 2 κράνη κάτω από τη σέλα.
  • Κοστίζει 2.795 μαζί με top box 33 λίτρων.

Γιατί πιστεύετε ότι πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι;