SP Connect: Συνέντευξη με τον υπεύθυνο πωλήσεων, Dominik Lyssek

Συναντήσαμε τον υπεύθυνο πωλήσεων της Αυστριακής εταιρείας για να δούμε τι κάνει ξεχωριστά τα προϊόντα της και να μάθουμε τι μας επιφυλάσσει για το μέλλον.

Η SP Connect διαθέτει μεγάλη γκάμα από βάσεις για κινητά τηλέφωνά που ασφαλίζουν στο τιμόνι, τον καθρέπτη ή ακόμα και στα καβαλέτα του τιμονιού και συνδυάζονται με υψηλής ποιότητας θήκες οι οποίες κουμπώνουν στις βάσεις με ένα πατενταρισμένο σύστημα μισής στροφής. Οι βάσεις είναι κατασκευασμένες από αεροπορικού τύπου αλουμίνιο σε μηχανές CNC, στοιχεία που εγγυώνται υψηλή ποιότητα και κορυφαίο φινίρισμα. Με τη βοήθεια του κύριου Μάκη Κεϊσόγλου της Moto Πήγασος, της εταιρείας που εισάγει τα προϊόντα της SP Connect στη χώρα μας, εξασφαλίσαμε συνάντηση με τον Dominik Lyssek, υπεύθυνο πωλήσεων της Αυστριακής εταιρείας, για να δούμε από κοντά όλα τα καινούργια προϊόντα της SP Connect.
  • Τι καινούργιο μας έχει ετοιμάσει η SP Connect για την επόμενη χρονιά;
Βασικά αυτό που κάναμε ήταν να πάρουμε τα εξαρτήματα που ήδη είχαμε και να τα βελτιώσουμε αξιοποιώντας τα σχόλια και τις παρατηρήσεις των πελατών. Προσφέρουμε πλέον βάσεις στήριξης κινητών με περισσότερες δυνατότητες ρύθμισης και προσαρμογής και εκτός από το κλασικό μαύρο χρώμα, διαθέτουμε κάποιες και σε χρώμιο. Με διάφορες μικρές βελτιώσεις έχουμε κάνει τις βάσεις μας πιο πρακτικές, αλλά και ανθεκτικές. Επίσης, έχουμε συμπεριλάβει στη γκάμα μας ένα καινούργιο προϊόν, μια universal θήκη κινητών τηλεφώνων σε δυο μεγέθη ώστε να καλύψουμε ακόμα περισσότερους χρήστες, καθώς βγαίνουν συνεχώς νέα μοντέλα κινητών. Η συγκεκριμένη θήκη προσφέρει προστασία από χώμα και σκόνη, είναι διάφανη στο πίσω μέρος για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάμερα και φυσικά επιτρέπει τη χρήση ακόμα κι όταν φοράς γάντια. Προσφέρει επίσης μερική προστασία από το νερό, δεν είναι εντελώς αδιάβροχη καθώς τα κινητά παράγουν θερμότητα και πρέπει να υπάρχει εξαερισμός. Ακόμη, έχουμε νέα βάση για καθρέπτη και μια που βιδώνει στο καβαλέτο του τιμονιού.

  • Τα προϊόντα σας εντυπωσιάζουν με το φινίρισμα και την ποιότητα κατασκευής. Πως καταφέρνετε να διατηρείτε υψηλά standards;
Έχουμε 25 χρόνια εμπειρίας στην εξέλιξη και κατασκευή εξαρτημάτων για μεγάλα εργοστάσια αυτοκινήτων και scooter, όπως η BMW. Έχουμε τη δική μας ομάδα μηχανικών που σχεδιάζει τα προϊόντα μας, καθώς και δικό μας εργοστάσιο στην Κίνα για να ελέγχουμε την παραγωγική διαδικασία. Η έδρα μας είναι στην Αυστρία και μπορεί αυτό να ανεβάζει το κόστος, αλλά μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι το προϊόν που βγάζουμε στην αγορά είναι κορυφαίο. Επιλέγουμε κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες κι έχουμε τα αυτιά και τα μάτια μας ανοικτά, ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών και να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή.   


Τα προϊόντα της Auvrey και της SP Connect εισάγονται στη χώρα μας από τη Moto Πήγασος, Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 26, Τηλ: 210 4221060.