Φωτογραφία από το σημείο της καταστροφής, στην αντιπροσωπεία OMA KTM του Phoenix, Oregon.

Πυροπαθής βούτηξε στις φλόγες για να σώσει μοτοσυκλέτες

Ένα περιστατικό μεγαλοψυχίας που συγκινεί, από το Oregon των ΗΠΑ, με ήρωα έναν πυροπαθή άντρα ο οποίος όμως βοήθησε άλλο ένα θύμα πυρκαγιάς με αυτοθυσία. Δείτε τι έγινε.

Μερικές φορές, οι άνθρωποι  που έχασαν τα πάντα μπορεί να δώσουν την μεγαλύτερη ανιδιοτελή βοήθεια, από εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Κάτι τέτοιο συνέβη και στο Oregon της Αμερικής, το οποίο χτυπήθηκε από πυρκαγιές τις προηγούμενες ημέρες.
 
Πιο συγκεκριμένα, πυρκαγιές εκδηλώθηκαν στην περιοχή του Phoenix, που μεταξύ άλλων κατάπιαν και δύο αντιπροσωπείες μοτοσυκλετών, τις D and S Harley και OMA KTM. Μάρτυρας της καταστροφής ήταν ο Scott Flick, δεινός μοτοσυκλετιστής και restorer ο οποίος δυστυχώς είχε δει την περιουσία του να καταστρέφεται στις πυρκαγιές της Almeda και αποφάσισε να μην μείνει αμέτοχος.
 
Πριν οι φλόγες αναλώσουν και το κατάστημα της OMA KTM, ο Flick εισέβαλε σε αυτό και πρόλαβε να σώσει 9 μοτοσυκλέτες από την πύρινη λαίλαπα. Η είδηση έφτασε γρήγορα στα αυτιά του ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας, Jeff Moffett, o οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του.
 
O Flick, δήλωσε για το γεγονός: «Πρέπει να συγκεντρωθείς σε αυτό το λίγο καλό που υπάρχει εκεί έξω, γιατί μόνο αυτό υπάρχει. Μου λείπει η οδήγηση μοτοσυκλέτας και κάθε φορά μου έρχεται ένας κόμπος στο λαιμό όταν σκέφτομαι τον καλύτερο μου φίλο που κάηκε».
 
Για την οικονομική υποστήριξη του Flick, προκειμένου να εξασφαλίζει έστω και ένα trailer για να ζήσει, υπάρχει σελίδα εράνου στο GoFundMe, την οποία μπορείτε να δείτε (ή και να βοηθήσετε, αν θέλετε) κάνοντας ένα κλικ εδώ.