Ψηφίστε και κερδίστε εξοπλισμό Bering

Πάρε τώρα μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων μοτοσυκλετών της χρονιάς και διεκδίκησε ένα από τα προϊόντα της Bering από τη Spiliotis.

Ψήφισε εδώ την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο commuter και κερδίστε 3 μοτοσυκλέτες και πολλά ακόμα δώρα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της μοτοσυκλέτας και τεχνογνωσία που πηγάζει από την συμμετοχή σε αγώνες εδώ και 40 χρόνια, η Σπηλιώτης Α.Ε. έχει καταφέρει να ηγείται στον χώρο της μοτοσυκλέτας παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το υπερσύγχρονο συνεργείο της είναι επανδρωμένο με εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο είναι σε θέση να δώσει άμεσα λύσεις για κάθε εργασία στην Yamaha σας, από την πιο απλή συντήρηση, έως την πιο απαιτητική βελτίωση. Η εταιρεία προσφέρει 3 είδη ένδυσης αναβάτη με την υπογραφή της Γαλλικής Bering. Ας τα δούμε αναλυτικά:

  • Bering Falcon


100% αδιάβροχο κοντό μπουφάν για όσους θέλουν σπορ εμφάνιση. Διαθέτει εγκεκριμένα προστατευτικά αγκώνων και ώμων καθώς και ανακλαστικές λωρίδες που σας καθιστούν πιο ορατούς στο σκοτάδι. Ρυθμιζόμενο στη μέση και τα μανίκια για τέλεια εφαρμογή και έχει πολλές τσέπες για την αποθήκευση αντικειμένων.

  • Bering Gloke

Γάντια μοτοσυκλέτας κατασκευασμένα από Fibretech με αδιάβροχη, αναπνέουσα μεμβράνη BW2tech 100. Διαθέτουν θερμομόνωση 120 γραμμαρίων, για να είναι αποτελεσματικά απέναντι στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Για την προστασία του αναβάτη φροντίζει το σκληρό πολυμερές προστατευτικό στις αρθρώσεις και η ενίσχυση στην παλάμη. Οι δείκτες διαθέτουν ειδικό υλικό που επιτρέπει την χρήση των οθονών αφής.

  • Bering Escape


100% αδιάβροχα μποτάκια με casual εμφάνιση. Πρόκειται για ένα μποτάκι που μπορεί να φορεθεί όλον τον χρόνο, ελαφρύ και άνετο χωρίς πολύ σκληρές προστασίες που θα έκαναν το περπάτημα δύσκολο. Διαθέτουν ανακλαστικά υλικά και προστασία στο σημείο επαφής του λεβιέ ταχυτήτων για να μη φθείρονται.

Ευχαριστούμε θερμά τη Σπηλιώτης Α.Ε. για την υποστήριξη της στον μακροβιότερο θεσμό ανάδειξης της καλύτερης μοτοσυκλέτας.