Progrip: Χειρολαβές 3 πυκνοτήτων για απόλυτο έλεγχο

Progrip: Χειρολαβές 3 πυκνοτήτων για απόλυτο έλεγχο

H Progrip κλείνει 62 χρόνια παρουσίας στον χώρο.

Η Ιταλική Progrip δεν είναι χθεσινή στο χώρο, αφού ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1960 και σήμερα έχει φτάσει στο σημείο να κατασκευάζει 200.000 ζευγάρια χειρολαβών το χρόνο, ενώ το 70% των προϊόντων της εξάγονται σε χώρες όλου του κόσμου. Μέρος της επιτυχίας της οφείλεται στη χρήση εξαιρετικής ποιότητας μη τοξικών πρώτων υλών από αξιόπιστους προμηθευτές, ενώ αυτές περνούν από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους που πραγματοποιεί η ίδια η Progrip στις εγκαταστάσεις της. Από εκεί και πέρα κάθε στάδιο παραγωγής πλαισιώνεται από αυστηρές προδιαγραφές και συγκεκριμένες διαδικασίες που διασφαλίζουν την αρτιότητα του τελικού προϊόντος. Η γκάμα της περιλαμβάνει σήμερα 9 διαφορετικές σειρές για κάθε χρήση και εκατοντάδες σχέδια που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Τα γκρίπ της ενσωματώνουν από 1 έως 3 πυκνότητες υλικού, ώστε να ταιριάζουν στο οδηγικό στιλ και τις προτιμήσεις των αναβατών. Πιο μαλακό για άνεση, πιο σκληρό για καλύτερο έλεγχο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »





Η Progrip εκτός από χειρολαβές κατασκευάζει ακόμα μάσκες για enduro και motocross, με την τεχνογνωσία να έχει περάσει σήμερα και στην κατασκευή μασκών για ski και snowboard. Είναι παγκοσμίως γνωστή για τις χειρολαβές της αλλά, σήμερα στον κατάλογό της υπάρχουν κράνη, γάντια, είδη ένδυσης και αξεσουάρ. Το όνομά της είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τους αγώνες μοτοσυκλέτας και συνεργάζεται με κορυφαία ονόματα του χώρου, όπως ο Antonio Cairoli, έχοντας κατακτήσει δεκάδες πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο.



Το προϊόντα της Progrip εισάγονται στη χώρα μας από τη Μπέζας & Λεών, μία από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσυκλετών στην Ελλάδα, καθώς ιδρύθηκε το 1918 και από τότε πρωταγωνιστεί στον χώρο του δικύκλου. 



Για περισσότερες πληροφορίες:

Μιχαήλ Βόδα 37, 10440 Αθήνα
Τηλ.: 210 8232001
e-mail: info@bele.gr
www.bele.gr

ΜΠΕΖΑΣ & ΛΕΩΝ
Μιχαήλ Βόδα 37, 10440, ΑΘΗΝΑ

Ρωτήστε περισσότερα