Πιστοποίηση δικύκλου: Από ποιους μπελάδες σε γλιτώνει;

Πιστοποίηση δικύκλου: Από ποιους μπελάδες σε γλιτώνει;

Πιστοποίηση δικύκλου: Από ποιους μπελάδες σε γλιτώνει;

  • Πιστοποίηση δικύκλου: Από ποιους μπελάδες σε γλιτώνει;
  • Πιστοποίηση δικύκλου: Από ποιους μπελάδες σε γλιτώνει;
  • Πιστοποίηση δικύκλου: Από ποιους μπελάδες σε γλιτώνει;

Πιστοποίηση δικύκλου: Από ποιους μπελάδες σε γλιτώνει;

Μετά από ατύχημα ή πτώση, μία μοτοσυκλέτα, σκούτερ, παπί, τρίτροχο, κακώς επισκευασμένο, είναι σαφώς επικίνδυνο για την ασφάλεια μας. Διασφαλίστε ότι έχει επισκευαστεί σωστά σε σχέση με τα γεωμετρικά στοιχεία του κατασκευαστή.

Ζητήστε να παραλάβετε το παρακάτω έγγραφο καθώς, είναι ο μοναδικός τρόπος να βεβαιωθείτε ότι, έχει επισκευαστεί ορθώς:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »
Μικρές αποκλίσεις, μη ορατές στο ανθρώπινο μάτι στο εμπρόσθιο σύστημα –σκελετό-ψαλίδι της μοτοσυκλέτας, είναι υπεύθυνες για δυσάρεστα αποτελέσματα στην συμπεριφορά της, και τη σίγουρη μείωση της υπεραξίας της. Το επίπεδο της τεχνογνωσίας και τεχνολογίας σήμερα από τη MOTOCERT, μας επιτρέπει χωρίς καμία αποσυναρμολόγηση της μοτοσυκλέτας πριν την επισκευή της να έχουμε στα χέρια μας αδιάψευστα αποτελέσματα για το ¨στράβωμα¨ του οχήματος μας.

Ένα παλιό ρητό λέει: «Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»

Αποτέλεσμα αυτού, κανένας δεν θα σας αποζημιώσει σε περίπτωση λανθασμένης αρχικής εκτίμησης και μετέπειτα επισκευής της μοτοσυκλέτας σας.Aξιο ιδιαίτερης σημασίας αποτελεί ότι,

Βάσει νομοθεσίας (Ν.489/76) που ισχύει έως σήμερα όσο και η Πράξη με αριθμ. 87/2016 της Τράπεζας της Ελλάδος προβλέπουν ότι, από την στιγμή που υπάρχει  δήλωση υπαιτιότητας, η ασφαλιστική εταιρεία του υπαιτίου είναι υποχρεωμένη να αποζημιώσει καθολικά τον παθόντα. Εφόσον μιλάμε για δικό μας όχημα, άρα δική μας ασφάλεια, δεν μπορεί να σταθεί κανένα επιχείρημα άρνησης ελέγχου από πραγματογνώμονες ή διαχειριστές φακέλου, καθώς ο τελικός αποδέκτης αυτής της «υποκειμενικής» εμπειρογνωμοσύνης, είμαστε εμείς.
Αναρωτηθείτε για την αδιαφορία και για την άρνηση πολλών μηχανικών σε πιστοποιήσεις μετρήσεων πλαισίου και εμπρόσθιου συστήματος.
Γιατί να μην θέλουν να ελέγξουμε και να πιστοποιήσουμε ότι η μοτοσυκλέτα μας δεν έχει καμία απολύτως ζημιά στο πλαίσιο, όπως τόσο έντονα «προφορικά» υποστηρίζει ο ίδιος; Πλέον είναι στο χέρι μας να απαιτούμε την αδιάβλητη μεταχείριση της όποιας πτώσης ή σύγκρουσης της μοτοσυκλέτα μας από τον μηχανικό μας, καθώς μας καλύπτει το παραπάνω νομοσχέδιο.

Ενημερωθείτε για της τιμές της Μotocert: https://mot HYPERLINK "https://motocert.gr/times/"o HYPERLINK "https://motocert.gr/times/"cert.gr/times/
Δείτε τα σημεία εξυπηρέτησης: https://motocert.gr/simeia-exypiretisis/
Τώρα και στον δικό σας χώρο: https://motocert.gr/tilefoniko-rantevoy/Οι μοτοσυκλέτες είναι μια επένδυση χιλιάδων ευρώ. Θα αγόραζες κάτι που είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια σου;
-Αν σου αρνούνται τον έλεγχο πριν την αγορά, πιθανώς κάτι σου κρύβουν.
-Αν φορτωθείς μοτοσυκλέτα με ζημιά, έχεις χάσει τα λεφτά σου.
-Εξασφαλίζεις πλήρη αποζημίωση, σε περίπτωση ατυχήματος
Μήπως είναι η ώρα να ελέγξεις την μοτοσυκλέτα σου και να την πιστοποιήσεις;