Pedrosa: Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

Μια νέα ταινία για την καριέρα και λεπτομέρειες για την ζωή του Ισπανού Moto GP Legend θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο. Δείτε περισσότερα…

Μετά από τις ποικίλες τιμητικές πράξεις προς τον Dani Pedrosa, αφού ανακοινώθηκε η απόσυρσή του από τους αγώνες, έρχεται και άλλη μια, που γνωστοποιείται από τα ισπανικά μέσα. Πιο συγκεκριμένα, στις 15 Ιανουαρίου, θα κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Η σιωπή του Σαμουράι», που θα είναι αφιερωμένη στην αγωνιστική ζωή του Pedrosa και όχι μόνο.

Η ταινία αποτελεί ένα προσεγμένο πορτραίτο στα αγωνιστικά χρόνια του Pedrosa, η οποία θα έχει προσωπική χροιά, καθώς ο Ισπανός θα πρωταγωνιστεί σε αυτή. Σύμφωνα με τα Ισπανικά μέσα, στα οποία προβλήθηκε ήδη η ταινία, πρόκειται για ένα μακροσκελές αφιέρωμα στα πρώτα χρόνια αγώνων του Pedrosa, στην άνοδό του στα Moto GP, τους πολλούς τραυματισμούς του, την δυσκολία που αντιμετώπισε με τα «τέρατα» του Moto GP αλλά και την ιδιαίτερη ικανότητά του, να «διαβάζει» και να εξηγεί με λεπτομερέστατο τρόπο την συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας στην ομάδα του.

Παράλληλα, ο Ισπανός αναφέρεται και στα σημαντικά πρόσωπα που τον συνόδευσαν στην καριέρα του –μεταξύ αυτών και ο «άσπονδος» φίλος του Alberto Puig- , ενώ θα αποκαλύψει διάφορες λεπτομέρειες για την ψυχολογία και τον τρόπο σκέψης του.

Η ταινία θα είναι μια παραγωγή της Red Bull TV, ενώ δεν έχει γνωστοποιηθεί γενικότερα, αν θα είναι κάπως διαθέσιμη για προβολή και στην Ελλάδα.