Pandermakis: 52 χρόνια εμπειρίας στα οχήματα του Piaggio Group

Στην εταιρεία Piaggio Pandermakis θα επωφεληθείτε από τις μοναδικές παροχές, καθώς για την εταιρεία πρωταρχικό στόχος αποτελεί η εξυπηρέτηση, η ικανοποίηση και η ασφάλεια του πελάτη.

Η εταιρεία Piaggio Pandermakis είναι μέλος του εξουσιοδοτημένου δικτύου Piaggio Group απο το 1969 και μέχρι σήμερα βρίσκεται στο πλευρό του ιδιώτη και του επαγγελματία με μοναδικές προσφορές και after sales υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στο Αιγάλεω, θα βρείτε όλα τα τελευταία μοντέλα Piaggio, Vespa και Gillera, καθώς και όλη τη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων Porter και Ape

Η Piaggio Pandermakis θα σας δώσει λύση, σε ότι και αν ζητάτε γύρω από:
  • Πωλήσεις οχημάτων 
  • Service-υποστήριξη
  • Ανταλλακτικά-αξεσουάρ
  • Επαγγελματικά οχήματα 


Η Piaggio Pandermakis διαθέτει μεγάλη και σύγχρονη έκθεση με ετοιμοπαράδοτα μοντέλα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα test ride για να μπορέσει ο πελάτης να πάρει μια γεύση για το μοντέλο που ενδιαφέρεται να αποκτήσει. Επίσης διαθέτει άριστα εξοπλισμένο συνεργείο, με πολυάριθμο και έμπειρο προσωπικό για την ταχύτερη, ποιοτικότερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή σας.

Η εταιρεία στο πλαίσιο των αναγκών & υπηρεσιών των σύγχρονων αναβατών, στελεχώνεται από μια θαυμαστή ομάδα επαγγελματιών που επιδιώκουν να μετατρέψουν τη διαδικασία απόκτησης και συντήρησης ενός οχήματος Piaggio σε μια ευχάριστη, άνετη και ξεχωριστή εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Διεύθυνση: Θηβών 313 – 315, Αιγάλεω
Τηλ.: 210 5906081
www.piaggio-pandermakis.gr
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα με Παρασκευή: 09:00 – 20:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00