Νέο κατάστημα Moto Market στην Αθήνα

Χθες το απόγευμα έγιναν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος του Moto Market στην Αθήνα. Εμείς ήμασταν εκεί και σας παρουσιάζουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Παρελθόν για το Moto Market αποτελεί το κατάστημα επί της οδού Καλλιρρόης, αφού έδρα της εταιρείας στην Αθήνα είναι πλέον ένας καινούργιος, υπερσύγχρονος χώρος στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα στο νούμερο 25 της οδού Ελ. Βενιζέλου (Θησέως). Εχθές έγινε η παρουσίαση του νέου καταστήματος στον ειδικό τύπο και εμείς ήμασταν εκεί. Το προσωπικό μας υποδέχτηκε θερμά και μας ξενάγησε σε όλους τους χώρους και τους ορόφους των νέων εγκαταστάσεων. Η καλή μουσική, το φαγητό και τα κοκτέιλ δεν θα μπορούσαν βέβαια να απουσιάζουν. Το προηγούμενο κατάστημα σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μικρό, όμως το καινούργιο περνάει σε άλλο επίπεδο.

Ο λόγος που το Moto Market έκανε αυτή την κίνηση, ήταν φυσικά η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών όχι μόνο της λιανικής, αλλά και της χονδρικής. Πλέον μπορεί να δει κανείς πολύ περισσότερα προϊόντα τα οποία είναι ταξινομημένα ανά είδος ώστε να μπορείς να δεις και να συγκρίνεις άμεσα τις επιλογές. Ένα ακόμα στοιχείο που προσφέρουν οι νέες εγκαταστάσεις είναι ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος στο υπόγειο, ο οποίος επιτρέπει τη διατήρηση ενός τεράστιου στοκ από άμεσα διαθέσιμα προϊόντα για την κάλυψη των αναγκών της αγοράς. Ο πρώτος όροφος του καταστήματος φιλοξενεί τα γραφεία, έναν χώρο συνεδριάσεων και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Στο Moto Market θα βρεις τα πάντα για εσένα και τη μοτοσυκλέτα σου. Η ποικιλία είναι τεράστια και σίγουρα υπάρχει το προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες σου και ταιριάζει στον προϋπολογισμό σου. Κράνη, μπουφάν, γάντια, μπότες δερμάτινες φόρμες και πολλά ακόμα ακόμα είδη ένδυσης για κάθε καιρό και χρήση σε περιμένουν, ενώ αν θέλεις να εξοπλίσεις πλήρως τη μοτοσυκλέτα σου θα βρεις βαλίτσες, tank bags, βάσεις κινητών και GPS, αντικλεπτικά και πολλά ακόμα αξεσουάρ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ελ. Βενιζέλου 25 (Θησέως)
176 71, Καλλιθέα
Τηλ.: 210 92 22 349

Κ. Καραμανλή 145, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 946 800

www.motomarket-shop.gr
Facebook Page