Πλήρως αναθεωρημένος  δίχρονος κινητήρα 300 κυβικών

Σύστημα αυτόματης μίξης λαδιού

Βάρος μόλις 98 κιλά

Νέο Beta Xtrainer 300

Σχεδιασμένο για να εισάγει ομαλά τον νέο αναβάτη στον κόσμο του enduro και να προπονήσει τον έμπειρο. Το νέο Xtrainer 300 είναι κατάλληλο για όλους.

Το νέο Xtrainer 300 της Beta είναι φτιαγμένο για να αντιμετωπίσει κάθε είδους μονοπάτι και μπορεί να γίνει το ιδανικό εργαλείο προπόνησης για τον έμπειρο αναβάτη και ταυτόχρονα το πιο εύκολο παιχνίδι για τον αρχάριο. Είναι εφοδιασμένο με έναν πλήρως αναθεωρημένο  δίχρονο κινητήρα 300 κυβικών με σύστημα αυτόματης μίξης λαδιού και γραμμική απόδοση για ευκολότερη οδήγηση. Το βάρος του είναι μόλις 98 κιλά και διαθέτει 20 χιλιοστά πιο χαμηλή σέλα, σε σχέση με το RR, στα 910 χιλιοστά.

Πέρα από τα γραφικά που είναι καινούργια, οι μηχανικοί της Beta έδωσαν μεγάλη βαρύτητα στον κινητήρα και τον εφοδίασαν με νέο κύλινδρο, πιστόνι, κεφαλή, στρόφαλο, μπιέλα και θάλαμο καύσης. Βελτιωμένο είναι και το κιβώτιο ταχυτήτων για πιο θετικές αλλαγές με τον συμπλέκτη να είναι ελαφρύτερος και πιο ανθεκτικός ταυτόχρονα.

Το ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο συνεργάζεται με πιρούνι 43 χιλιοστών και πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ, ενώ η νέα εξάτμιση βοηθάει με τον τρόπο της στην εξομάλυνση της δύναμης. Θα είναι διαθέσιμο από τον Νοέμβριο, ενώ στο άμεσο μέλλον θα υπάρξει και έκδοση 250 κυβικών.