Nέα κάθετη μονάδα KTM στην Κρήτη

Μια νέα συνεργασία δημιουργήθηκε στο χώρο της μοτοσυκλέτας και σύντομα θα έχουμε νέα κάθετη μονάδα KTM στο Ηράκλειο της Κρήτης. Διαβάστε περισσότερα.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Εδώ και δεκαετίες το μοτοσυκλετιστικό κοινό της Κρήτης στηρίζει την H-K A.E.B.E. και εκείνη με τη σειρά της φροντίζει να το ανταποδίδει παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών. Η H-K Α.Ε.Β.Ε. είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στο Ηράκλειο των εταιρειών Honda, Ducati, Kawasaki, Kymco, Peugeot, Daelim, CFmoto, ενώ πλέον έχει αναλάβει τη διάθεση και την τεχνική υποστήριξη των μοτοσυκλετών της KTM. Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία εταιρειών και μοντέλων που διαθέτει η Η-Κ, θα βρείτε σίγουρα αυτό που θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Αυτό σημαίνει ότι θα βρείτε άμεσα διαθέσιμη όλη τη γκάμα μοντέλων της Αυστριακής εταιρείας, καθώς και γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό παρακολουθεί σεμινάρια και ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες τεχνολογίες και είναι σε θέση να δώσει λύσεις άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε πρόβλημα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφ. Ικάρου 11 & Αγίου Φανουρίου, Νέα Αλικαρνασσός, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810240 600

Λεωφ. Ικάρου 39, Νέα Αλικαρνασσός, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810 240 600
www.hkcars.gr