Tα μέλη της GDMAX Media στην πανηγυρική φωτογραφία των εγκαινίων της εταιρείας.

Νέα εταιρεία για την Auto Bild Αγορά Αυτοκινήτου και το Moto Τρίτη

Σε ζεστό κλίμα γιορτάστηκαν τα εγκαίνια της νέας εταιρείας για τους 2 μεγάλους τίτλους, την Παρασκευή 6 Μαρτίου στα γραφεία της στην Λυκόβρυση. Η GDMAX media είναι η εταιρεία που θα εκδίδει τους τίτλους και θα διαχειρίζεται τα sites τους.

Η Αγορά Αυτοκινήτου και τo Moto Τρίτη, 2 από τα παλαιότερα περιοδικά στην Ελληνική αγορά, δημιούργησαν την δική τους εταιρεία. Η Ραγδαία ανάπτυξη των Μέσων τα τελευταία χρόνια καθώς και οι νέες συνεργασίες που πραγματοποιήθηκαν σηματοδοτούν πλέον μία νέα εποχή με τεράστιες δυνατότητες.
 
Η Αγορά αυτοκινήτου, το περιοδικό με 31 χρόνια παρουσίας στον χώρο, εδώ και 2 χρόνια έχει τα δικαιώματα της Γερμανικής Auto Bild και έχει καταφέρει να έχει όλα τα αυτοκίνητα 2 μήνες πριν από όλα τα άλλα μέσα στην Ελλάδα εξασφαλίζοντας του ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Το γεγονός αυτό, παράλληλα με την δική του θεματολογία γύρω από τα καλύτερα αυτοκίνητα στην Ελληνική αγορά, οδήγησε το site autoagora.gr σε 2,500,000 επισκέψεις στις σελίδες του κάθε μήνα με τρομερά ποιοτικά στοιχεία. Το περιοδικό, χάρη στις αποκλειστικότητες είναι και το πρώτο σε κυκλοφορία.
 
Το Moto Τρίτη, το μεγαλύτερο portal για την μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα, δεν χρειάζεται ιδιαίτερα συστάσεις. Ενώ η διαφορά του με όλα τα υπόλοιπα Μέσα μοτοσυκλέτας είναι τεράστια, κατάφερε να διπλασιάσει τους αναγνώστες του τα τελευταία 2 χρόνια, φτάνοντας στις 2,000,000 επισκέψεις του στις σελίδες κάθε μήνα, ανοίγοντας νέους δρόμους στην αγορά της μοτοσυκλέτας. Στο περίπτερο είναι πρώτο σε κυκλοφορία
 
Μεγάλο μέρος της τεράστιας επιτυχίας έχει όλη η ομάδα που βρίσκεται στην φωτογραφία και ίσως η λέξη συγχαρητήρια να είναι «κλισέ», αλλά πραγματικά τους αξίζει.
 
Την Γενική Διεύθυνση στο Auto Bild Αγορά Αυτοκινήτου  την έχει ο Γιώργος Τριανταφύλλης, ενώ στο Moto Τρίτη ο Γιώργος Μητσέλος.
 
Σύσταση νέας Εταιρείας
 
Γενική Διεύθυνση Αυτοκινήτου
Γιώργος Τριανταφύλλης
 
Γενική Διεύθυνση Μοτοσυκλέτας
Γιώργος Μητσέλος
 
Δημοσιογραφική ομάδα :
Γιάννης Καβαλιεράτος, Γιώργος Παληκάρης, Σωτήρης Παπαδήμας, Παναγιώτης Σιώπης,
Αριστομένης Κουτσουμπάκης, Απόστολος Μιστιλόγλου, Aγγελος Γιαννακας.
 
Εμπορικό:
Χριστίνα Τουλούπη, Ιωάννα Μπούση, Ιωάννα Χαλκίδη,
Ειρήνη Χατζηγιάννη, Μαρία Μητσού, Δημήτρης Παγίδας
 
Ατελιέ:
Αγγελική Καραχάλιου, Νατάσσα Κορέ
 
Γραμματεία:
Παναγιώτα Γαλανοπούλου
 
Λογιστήριο:
Μαρία Πουλημένου