Νέα ABUS Detecto Granit 8078 Smart X – Το κλειδί είναι smart!

Η 8078 Smart X συνδυάζει την υψηλότερη μηχανική ασφάλεια με την έξυπνή τεχνολογία, που μετατρέπει το smart phone σας ένα ξεχωριστό, διαδραστικό κλειδί.

Σε συνδυασμό με τον δοκιμασμένο συναγερμό των 100dB, προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας, επαναπροσδιορίζοντας τις κλειδαριές μοτοσυκλέτας. Η κλειδαριά επικοινωνεί με το smartphone σας μέσω ασφαλούς σύνδεσης Bluetooth. Το smartphone σας στην συνέχεια γίνεται το κλειδί και επιτρέπει το βολικό κλείδωμα και ξεκλείδωμα, ενώ το τηλέφωνο σας βρίσκεται στην τσέπη σας.

Οι ευαίσθητες ηλεκτρονικές μονάδες της αποκρύπτονται επιμελώς και με ιδιαίτερη προσοχή μέσα στο σώμα της κλειδαριάς.

Η 8078 Smart X σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από άρτια εκπαιδευμένους ειδικούς, παράγεται από υψηλής ποιότητας υλικά και είναι δοκιμασμένη κάτω από ακραίες συνθήκες στα υπερσύγχρονα in - house εργαστήρια της ABUS και φυσικά είναι “Made In Germany”, δηλαδή, συνώνυμο της Γερμανικής μηχανικής και της υψηλότερης ποιότητας. Διαθέσιμο σε 3 χρώματα: κίτρινο, κόκκινο και μπλέ.



Χαρακτηριστικά :

Smart X Σύστημα Κλειδώματος : Με την χρήση τεχνολογίας Bluetooth – το σύστημα κλειδώματος χωρίς κλειδί επιτρέπει φιλική προς τον χρήστη λειτουργία.
Συναγερμός 100-dB : Υψηλό επίπεδο ήχου για να ακούσετε ακόμα και εάν φοράτε το κράνος σας και για να αποτραπεί πιθανή απόπειρα κλοπής της μοτοσυκλέτας σας.
3D Ανίχνευση Κίνησης : Εξοπλισμένο με αισθητήρες δόνησης οι οποίοι ενεργοποιούν με την παραμικρή κίνηση τον ισχυρό συναγερμό των 100dB.
Μηχανισμός Κλειδώματος : Περιλαμβάνει μπουλόνια ασφάλισης κατασκευασμένα από χάλυβα 13,5 mm. Το περίβλημα και τα δομικά μέρη του μηχανισμού κατασκευάζονται από ειδικής επεξεργασίας χάλυβα ο οποίος έχει υποστεί extra σκλήρυνση.
Θύρα USB-C : Έτσι ώστε η κλειδαριά να μπορεί εύκολα να επαναφορτιστεί.
Έγχρωμες Λυχνίες LED : Οι έγχρωμες λυχνίες LED πολλαπλών χρωμάτων υποδεικνύουν την κατάσταση της μπαταρίας και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κλειδαριά.
Smart X™ App : Η εφαρμογή είναι εξατομικευμένη και σας επιτρέπει να διαχειριστείτε την κλειδαριά, διαθέσιμη σε AppStore&GooglePlay.

Κωδ. Προϊόντος: AB-BD-8078A
 

Ενδεικτική Τιμή: 285,2 ευρώ

BIKE ALERT HELLAS Α.Ε
Βεΐκου 23-25, 11742, Αθήνα

Ρωτήστε περισσότερα