Mega Stock Bazaar: Μείωση τιμών στα κράνη

Η μείωση του Φ.Π.Α. στα κράνη είναι γεγονός και στο Mega Stock Bazaar θα βρείτε κράνη κορυφαίων κατασκευαστών σε νέες χαμηλότερες τιμές.

Ο νόμος για τη μείωση του Φ.Π.Α. στα κράνη βρίσκεται ήδη σε ισχύ με τον συγκεκριμένο φόρο να έχει πέσει από το 24% στο 13%. Το Mega Stock Bazaar εναρμονίζεται άμεσα με το νέο νομοσχέδιο και ρίχνει τις τιμές κάνοντας την ασφάλεια πιο προσιτή για όλους τους αναβάτες. Μια επίσκεψη στους τεράστιους χώρους της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι αρκετή προκειμένου να δείτε όλη τη γκάμα των AGV, SHOEI, ARAI και SCORPION και φυσικά να τα αποκτήσετε σε νέες χαμηλότερες τιμές.



Και μην ξεχνάτε ότι το Mega Stock Bazaar είναι ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα της Ευρώπης αποκλειστικά με προϊόντα αναβάτη και μοτοσυκλέτας και εκεί θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από είδη ένδυσης αναβάτη και εξοπλισμό μοτοσυκλέτας και scooter, που θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς. Dainese, Richa, Heal Tech και Arrow είναι μόνο μερικές από τις κορυφαίες μάρκες που θα βρεις στο Mega Stock BazaarΟ πελάτης βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο και απολαμβάνει άριστη εξυπηρέτηση από ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο, χαμηλές τιμές και κορυφαίες υπηρεσίες after sales.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αθήνα
Πέτρου Ράλλη 1
Τ.Κ. 17778
Τηλ.: 210 3412404, 210 3477507
 
Θεσσαλονίκη
Εθνικής Αντιστάσεως 3
Τ.Κ. 55134     
Τηλ.: 2310 029 672  

www.megastockbazaar.gr

Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 21:00
Σάββατο: 10:00 - 16:00

  • Silot

    Θετική η αλλαγή του ΦΠΑ αλλά είναι για τα μάτια του κόσμου, ότι ενδιαφέρεται και καλά η κυβέρνηση. Αν ενδιαφερόταν πραγματικά και έβλεπαν τα στατιστικά θα όριζαν τον χαμηλότερο συντελεστή σε όλον τον εξοπλισμό και αλλαγές στα ασφαλιστικά συμβόλαια για αναγκαστική ασφάλιση του εξοπλισμού του μοτοσικλετιστή. Αν βρεθείς σε ατύχημα και σωθείς επειδή φόραγες φουλ εξοπλισμό μετά πρέπει μονός σου από την τσέπη σου να δώσεις ξανά 800 και βάλε ευρώ για καινούργιο εξοπλισμό ακόμα και αν δεν φταις εσύ προφανώς.

      10