Μεγάλες καθυστερήσεις σε πολλούς δρόμους και σημεία της Αθήνας παρατηρούνται σήμερα.

Κομφούζιο στους δρόμους εν όψει Lockdown

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους του Λεκανοπεδίου Αττικής, εν όψει του Lockdown καθώς οι πολίτες συρρέουν μαζικά σε καταστήματα λιανικής για αγορές τις τελευταίες στιγμής. Τι πρέπει να προσέξετε.

Εν όψει του πανεθνικού Lockdown, η κινητικότητα σε δρόμους και καταστήματα παρατηρείται πολύ αυξημένη στο μεγαλύτερο μέρος του Λεκανοπεδίου Αττικής, την τελευταία μέρα λειτουργίας του λιανεμπορίου πριν το κλείσιμο και την απαγόρευση κυκλοφορίας. Όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, μεγάλες καθυστερήσεις και μποτιλιαρίσματα παρατηρούνται σε κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας και των γύρω περιοχών, απαιτώντας επιπλέον προσοχή.  
Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφοριακό «έμφραγμα» παρατηρείται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, την Βασιλίσσης Σοφίας στο ρεύμα προς Σύνταγμα και στην Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο ύψος του Καλλιμάρμαρου και της Εθνικής Πινακοθήκης, ενώ πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα και στην Παναγή Τσαλδάρη, στο ρεύμα προς Ομόνοια.
 
Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στους εμπορικούς δρόμους του Κέντρου, ενώ αντίστοιχα δυσκολίες παρατηρούνται στην Λεωφόρο Κηφισίας, τον Κηφισό και τμήματα της Λεωφόρου Μεσογείων. Η έντονη κινητικότητα αναμένεται να κρατήσει για όλη την διάρκεια της ημέρας: Συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή στους μοτοσυκλετιστές αλλά και σε όλους τους χρήστες του δρόμου.