Κερδίστε ένα κράνος LS2 Storm FF800

Ακολούθησέ μας στο instagram και διεκδίκησε ένα full face κράνος LS2 Storm FF800.

Το νέο sport touring κράνος της LS2, το Storm FF800, είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για το πως η σύγχρονη τεχνολογία και τα υψηλής ποιότητας υλικά μπορούν να συνδυαστούν δημιουργώντας ένα κράνος που προσφέρει κορυφαία απόδοση στους τομείς της άνεσης και της ασφάλειας παραμένοντας σημαντικά φθηνότερο από παρόμοιες προτάσεις της αγοράς.

Το εξωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο από KPA, ένα μείγμα υλικών ειδικά σχεδιασμένο από την LS2, που προσφέρει εξαιρετικά μικρό βάρος και υψηλή αντοχή στις δυνάμεις της κρούσης. Παράγεται σε 2 μεγέθη που δίνουν συνολικά επτά νούμερα από XS μέχρι 3XL που σε συνδυασμό με το οβάλ σχήμα του υπόσχεται ότι θα βρεις σίγουρα αυτό που ταιριάζει στα μέτρα σου. Το εσωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο από 5 στρώσεις EPS διαφορετικών πυκνοτήτων και ειδικά σχεδιασμένο ώστε να ακολουθεί πιστά το σχήμα του κεφαλιού προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια.

Η αντιχαρακτική ζελατίνα κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας Polycarbonate με στόχο την αυξημένη ασφάλεια, ενώ χάρη στις τεχνολογίες που έχουν χρησιμοποιηθεί κατά διαδικασία παραγωγής, διορθώνει τυχόν διαθλάσεις και δεν παρουσιάζει παραμορφώσεις ή ενοχλητικές αντανακλάσεις τη νύχτα. Διαθέτει σύστημα γρήγορης απελευθέρωσης, ώστε να μην χρειάζονται εργαλεία όταν χρειαστεί να αφαιρεθεί για να καθαριστεί η να αντικατασταθεί. Φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψουμε η αντιθαμβωτική μεμβράνη Pinlock αξίας 35 ευρώ, συμπεριλαμβάνεται στη λιανική τιμή η οποία έχει καθοριστεί στα 159 ευρώ μονόχρωμο και 179 ευρώ με γραφικά. Είναι διαθέσιμο σε 15 διαφορετικά χρώματα (μονόχρωμο ή με γραφικά), ενώ στον κατάλογο των έξτρα υπάρχουν και πολλές διαφορετικές ζελατίνες.

Το Storm FF800 μπορεί να προσφέρει άνεση για πολλά χιλιόμετρα χάρη στην υποαλλεργική επένδυσή του, η οποία είναι κομμένη με laser για μεγαλύτερη ακρίβεια. Τα μαξιλαράκια της είναι κουμπωτά, οπότε αφαιρούνται εύκολα όταν χρειαστεί να πλυθούν. Είναι εξοπλισμένο με αναδιπλούμενη εσωτερική φιμέ ζελατίνα, που καταργεί την ανάγκη για χρήση γυαλιών ηλίου, την οποία χειρίζεσαι από έναν διακριτικό μοχλό στην αριστερή πλευρά του κράνους. Για την εισαγωγή φρέσκου αέρα στο εσωτερικό φροντίζουν δυο μεγάλοι ρυθμιζόμενοι αεραγωγοί, ένας στο πάνω μέρος και ένας στο πιγούνι με τον θερμό αέρα να αποβάλλεται από απαγωγό στο πίσω μέρος. Το συγκεκριμένο κράνος έρχεται εξοπλισμένο με υποσιάγωνο, που βελτιστοποιεί τη ροή αέρα για μειωμένα επίπεδα θορύβου και μεγαλύτερη άνεση στο ταξίδι. Το κλείσιμό του γίνεται με ενισχυμένο λουράκι και ατσάλινο μικρομετρικό κούμπωμα για εύκολο βάλε – βγάλε.
 

Κάνε follow τη σελίδα του mototriti στο instagram και μπες στην κλήρωση.