Κερδίστε ένα LS2 Storm

Κερδίστε ένα LS2 Storm

Μπείτε στον διαγωνισμό και διεκδικήστε ένα full face κράνος LS2 Storm Racer. Μπείτε τώρα στην κλήρωση!

Το Moto Τρίτη και η ΚΙΟΥΠΗΣ A.E. στα πλαίσια της οδικής ασφάλειας και της ειδικής ενέργειας που συν-διοργανώνουν για την ανάδειξη της ασφάλειας των αναβατών κληρώνουν εντελώς δωρεάν ένα ακόμη κράνος υψηλών προδιαγραφών κράνος, το LS2 Storm Racer Blue Red αξίας 189 ευρώ.

Το sport touring κράνος της LS2, το Storm FF800, είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για το πως η σύγχρονη τεχνολογία και τα υψηλής ποιότητας υλικά μπορούν να συνδυαστούν δημιουργώντας ένα κράνος που προσφέρει κορυφαία απόδοση στους τομείς της άνεσης και της ασφάλειας παραμένοντας σημαντικά φθηνότερο από παρόμοιες προτάσεις της αγοράς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Το εξωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο από KPA, ένα μείγμα υλικών ειδικά σχεδιασμένο από την LS2, που προσφέρει εξαιρετικά μικρό βάρος και υψηλή αντοχή στις δυνάμεις της κρούσης. Παράγεται σε 2 μεγέθη που σε συνδυασμό με το οβάλ σχήμα του υπόσχεται ότι θα βρεις σίγουρα αυτό που ταιριάζει στα μέτρα σου. Το εσωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο από 5 στρώσεις EPS διαφορετικών πυκνοτήτων και ειδικά σχεδιασμένο ώστε να ακολουθεί πιστά το σχήμα του κεφαλιού προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια.

Η αντιχαρακτική ζελατίνα κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας Polycarbonate με στόχο την αυξημένη ασφάλεια και διαθέτει σύστημα γρήγορης απελευθέρωσης, ώστε να μην χρειάζονται εργαλεία όταν χρειαστεί να αφαιρεθεί για να καθαριστεί η να αντικατασταθεί. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με αναδιπλούμενη εσωτερική φιμέ ζελατίνα, που καταργεί την ανάγκη για χρήση γυαλιών ηλίου, την οποία χειρίζεσαι από έναν διακριτικό μοχλό στην αριστερή πλευρά του κράνους.