To νέο «ξαδερφάκι» της MV Agusta Turismo Veloce αναμένεται με πιο χωμάτινο προσανατολισμό και νέο κινητήρα 950 κυβικών.

To νέο «ξαδερφάκι» της MV Agusta Turismo Veloce αναμένεται με πιο χωμάτινο προσανατολισμό και νέο κινητήρα 950 κυβικών.

Και η MV Agusta θέλει μερίδιο στα 900άρια Adventure

Εδώ και πάρα πολλούς μήνες, η συζήτηση για την νέα πλατφόρμα κινητήρα της MV Agusta συνεχίζεται ακατάπαυστη, ειδικά όσο δεν παίρνουμε περισσότερα στοιχεία για το πώς θα είναι ακριβώς.

Φαίνεται όμως ότι, ενόψει EICMA, έχουν «τελειώσει τα ψέματα» για την εταιρεία του Varese, η οποία είναι έτοιμη να… βαρέσει, στην κατηγορία των Adventure 900 κυβικών, που τόση επιτυχία έχει σήμερα.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

Επιβεβαιώνεται το νέο adventure μοντέλο

Η ισχυρότερη ένδειξη, που αποτελεί ουσιαστικά επιβεβαίωση της ύπαρξης για την νέα μοτοσυκλέτα, έρχεται από κατασκοπευτικές φωτογραφίες, που δημοσίευσαν ιταλικά μέσα. Σε αυτές, διακρίνεται μια νέα μοτοσυκλέτα με ξεκάθαρα on-off προσωπικότητα και μάλιστα, με ακτινωτούς τροχούς και αναρτήσεις μεγάλων διαδρομών! Δείτε τις ανάλογες φωτογραφίες εδώ.
 

Το πρώτο με τον ολοκαίνουργιο κινητήρα των 950 κυβικών

Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν πλήρως, η νέα μοτοσυκλέτα θα εξοπλίζεται με τον ολοκαίνουργιο κινητήρα 3 κυλίνδρων, των 950 κυβικών. Το νέο μοτέρ αναμένεται να είναι ισχυρότερο από τον υπάρχοντα τρικύλινδρο των 800 κ.εκ., αν και ορισμένες ξένες πηγές επιμένουν ότι ο καινούργιος κινητήρας ήρθε για να αντικαταστήσει το προηγούμενο σύνολο. Με έναν κινητήρα κοντά στο λίτρο, το νέο μοντέλο της MV Agusta θα μπορούσε να προσφέρει με ευκολία, ισχύ  τουλάχιστον στο επίπεδο των ανταγωνιστικών προτάσεων, όπως του Tiger 900 της Triumph και του φρέσκου Husqvarna Norden 901.
 

H πιο premium πρόταση στα Adventure;

Πιστή στο ύφος της, η MV Agusta αναμένεται να παρουσιάσει το νέο της μοντέλο, ως το πλέον premium και εξωτικό της κατηγορίας, «φουσκώνοντας» το με εξοπλισμό και πιθανότατα, δημιουργώντας και μια σωρεία εκδόσεων. Το τι τελικά θα γίνει, μάλλον θα το μάθουμε τις επόμενες ημέρες, καθώς η στιγμή της EICMA έρχεται…  
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »