Οι μοτοσυκλέτες της εργοστασιακής KTM για το 2020.

Τα χρώματα της Tech3 ΚΤΜ για το 2020.

KTM: Αποκάλυψη των ομάδων MotoGP 2020

Την νέα RC16 αλλά και τα χρώματα της εργοστασιακής και της δορυφορικής ομάδας, αποκάλυψε η KTM εν όψει της νέας σεζόν. Δείτε περισσότερα.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Η ΚΤΜ προχώρησε στην παρουσίαση των αγωνιστικών ομάδων της για το 2020 και τα MotoGP, παρουσιάζοντας φυσικά και τα χρώματα των μοτοσυκλετών RC16. Όπως και πέρσι, η Tech3 θα είναι η δορυφορική ομάδα της KTM, ενώ οι αναβάτες θα είναι οι εξής: Pol Espargaro και Brad Binder στην εργοστασιακή ομάδα, Miguel Oliveira και Iker Lecuona στην Tech3.

Οι αγωνιστικοί χρωματισμοί των RC16 της εργοστασιακής ομάδας παραμένουν πιστοί στο βασικό μοτίβο της KTM, που συνδυάζει το πορτοκαλί με το μαύρο και τα λογότυπα της Red Bull, ενώ η Tech3 άλλαξε αρκετά εμφάνιση: Με μπλε, πορτοκαλί και ασημί στο fairing, οι δύο μοτοσυκλέτες της γαλλικής ομάδας πραγματικά εντυπωσιάζουν.

Ο Pit Beirer, επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της KTM, δήλωσε για την ομάδα και την νέα σεζόν: «Θα έλεγα ότι είμαστε ακριβώς εκεί που πρέπει. Αν ήμασταν πιο μπροστά θα είχαμε γίνει υπερβολικά σίγουροι για τον εαυτό μας. Έχομε τα πάντα χαρτογραφημένα και ακολουθήσαμε τη διαδρομή αυτή με την πλήρη υποστήριξη της εταιρείας.»

«Πρέπει να συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά προς τα εμπρός αν θέλουμε να είμαστε πιο σταθεροί και να μπορούμε να τερματίζουμε εντός δεκάδας, χωρίς την εύνοια της τύχης. Δεν κερδίζεις πρωταθλήματα με την τύχη, αλλά με την σκληρή δουλειά, νομίζω όμως ότι έχουμε καλό σχεδιασμό και πηγαίνουμε στην σωστή κατεύθυνση», είπε ο Beirer.