O Chris Fillmore εν δράσει

ΚΤΜ 790 Duke: Ρεκόρ στο Pikes Peak

Με τον καλύτερο χρόνο της ιστορίας στην κατηγορία του έφυγε το ΚΤΜ 790 Duke από την θρυλική ανάβαση στην Αμερική. Πόσο χρόνο έκανε;

Στον φετινό αγώνα της Pikes Peak, η ΚΤΜ είχε μια 2η θέση με το 1290 Superduke R αλλά και μία Τρίτη, με το νέο 790 Duke. Ωστόσο, το αποτέλεσμα του 790 Duke δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς ο Chris Fillmore που το οδηγούσε  φέτος, πέτυχε χρόνο 10.04.038, το οποίο είναι νέο ρεκόρ στην κατηγορία των middleweight ή μεσαίων βαρών.

Με αυτό τον τρόπο, η KTM είναι κάτοχος δύο ρεκόρ στην ανάβαση του Pikes Peak, και μάλιστα και τα δύο στα χέρια του Chris Fillmore. Στα heavyweight, το 1290 Superduke R έχει κάνει 9.49.265, ενώ πλέον στα Middleweight έχουμε τον ως άνω χρόνο για το 790 Duke.

Ο Fillmore, μετά την επιτυχία του στον αγώνα, δήλωσε: «Ο στόχος ήταν να ανέβουμε στο βάθρο και να κάνουμε ένα νέο ρεκόρ στην μεσαία κατηγορία. Έφτασα πολύ κοντά στην πρώτη θέση και δεν το περίμενα, με μοτοσυκλέτα μεσαίας ισχύος! Όλα πήγαν ομαλά και είναι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Ήταν ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο».