Italwin K2S: Το πιο πρακτικό σπαστό ποδήλατο

Italwin K2S: Το πιο πρακτικό σπαστό ποδήλατο

Είναι σπαστό, ελαφρύ, ανθεκτικό και υψηλής ποιότητας, όπως τα υπόλοιπα ηλεκτρικά ποδήλατα της Italwin.

Το Κ2S είναι ένα σπαστό ηλεκτρικό ποδήλατο που φέρει την υπογραφή ποιότητας της Ιταλικής Italwin. Διπλώνει σε δευτερόλεπτα για να μεταφερθεί στο μετρό ή και σε όλα τα ΜΜΜ, ενώ χωράει άνετα στο πορτμπαγκάζ ή ακόμα και στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου για να φτάνεις σε κάθε γωνιά της πόλης και το έχεις μαζί σου σε διακοπές και εξορμήσεις.
Ο ηλεκτροκινητήρας των 250 Watt είναι τοποθετημένος στο κέντρο του πίσω τροχού και η ροπή των 40 Nm θα σου επιτρέπει να ανέβεις απότομες ανηφόρες τόσο εύκολα που δεν φανταζόσουν ότι μπορείς με ένα σπαστό ποδήλατο. Είναι εφοδιασμένο με μπαταρία λιθίου 36V χωρητικότητας 10.5 Ah, η οποία είναι ενσωματωμένη στο αλουμινένιο πλαίσιο για μια πιο «καθαρή» εικόνα του ποδηλάτου. Φορτίζει πλήρως σε 6 ώρες και δίνει αυτονομία που αγγίζει τα 60 χιλιόμετρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Διαθέτει 5 επίπεδα υποβοήθησης και σύστημα για ομαλό ξεκίνημα, ενώ για το άμεσο φρενάρισμα σε κάθε είδους δρόμο υπάρχουν μηχανικά δισκόφρενα σε κάθε τροχό. Το σύστημα μετάδοσης 7 σχέσεων προέρχεται από την κορυφαία του είδους Shimano. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει εμπρός και πίσω φώτα και το συνολικό βάρος των 19 κιλών είναι σχετικά μικρό για τα δεδομένα των ηλεκτρικών ποδηλάτων. Οι τροχοί των 20 ιντσών φορούν ελαστικά Kenda.

Το Italwin K2S κοστίζει 1.770 ευρώ ή 1.195 με επιδότηση και μπορείτε να το αποκτήσετε από την Green Revolution.  

Είναι σπαστό και χωράει εύκολα σε ΜΜΜ ή στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου.
Σκελετός από αλουμίνιο και βάρος μόλις 19 κιλά.
Κάνει 60 χιλιόμετρα με μια φόρτιση.
Έχει 5 επίπεδα υποβοήθησης για να ρυθμίζεις την ένταση της άσκησης.
Θα σκεφτόσουν την αγορά ενός σπαστού ηλεκτρικού ποδήλατου, αφού μπορείς να φτάσεις σε κάθε γωνιά της πόλης;

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »