To σχέδιο της τρίτροχης Indian Roadmaster

Indian: ετοιμάζει τρίτροχη μοτοσυκλέτα;!

Σχέδια που είδαν το φως της δημοσιότητα αποκαλύπτουν κάτι απροσδόκητο! Βρίσκεται η Indian σε φάση μελέτης και ανάπτυξης, μοτοσυκλέτας με 3 τροχούς; Δείτε περισσότερα.

Όχι, αυτό που βλέπετε στην εικόνα δεν είναι… το τέρας των Flatwoods, που έγινε λαϊκός θρύλος UFO. Σύμφωνα με Ελβετικά μέσα ενημέρωσης, η εικόνα προέρχεται από την Indian και αποκαλύπτει τα σχέδια της για ένα τρίτροχο Roadmaster!
 
Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της ιστοσελίδας AcidMoto, η Indian δουλεύει ήδη στην τρίτροχη, τουριστική μοτοσυκλέτα της, την οποία θα παρουσιάσει το επόμενο διάστημα. Τίποτε δεν γίνεται γνωστό ακόμα σε τεχνικό επίπεδο ή όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα, αλλά γίνεται σαφές ότι το εμπρός σύστημα των δυο τροχών, αντλεί την έμπνευση του από το σύστημα της Yamaha Niken.
 
Πως όμως αυτό, κολλάει με τον «παραδοσιακό», τουριστικό χαρακτήρα της Indian; Αν μελετήσει κανείς τις κινήσεις της εταιρείας το τελευταίο διάστημα, το μεγάλο «άνοιγμα» που επιχειρεί είναι σαφές, σε αντίθεση με τις κινήσεις της Harley-Davidson η οποία κλείνεται στον πυρήνα της. Ακόμα, το μόνο τρίτροχο όχημα που η Harley-Davidson προσφέρει προς το παρόν, είναι η Tri Glide. Η Indian θέλει να διαφοροποιηθεί σημαντικά από την Harley, προσφέροντας μια τρίτροχη μοτοσυκλέτα με μοντέρνα στοιχεία δυναμισμού και τεχνολογίας.
 
Πως σας φαίνεται το εγχείρημα; Πιστεύετε ότι η Indian θα το κάνει πραγματικότητα; Οι Ελβετοί είναι πολύ βέβαιοι και μιλούν για… κατασκοπευτικές εικόνες που θα ακολουθήσουν! Μείνετε συντονισμένοι…