Μπορεί το Norden να φέρει ραντάρ στο εσωτερικό του εμπρός προβολέα;

Δεν αποκλείεται, καθώς σχέδια και πατέντες υπάρχουν ήδη!

Husqvarna Norden 901: Θα φέρει και ραντάρ;

Από τα καλά της τεχνολογίας ραντάρ ετοιμάζεται να επωφεληθεί και το Husqvarna Norden, σύμφωνα με πληροφορίες του εξωτερικού, Τι περιμένουμε;

Ευρεία χρήση της τεχνολογίας ραντάρ στα νέα της μοντέλα, φαίνεται ότι εξετάζει το Group KTM, καθώς μετά από την ουσιαστική επιβεβαίωση για το 1290 Super Adventure και τα σχέδια για χρήση και στα μικρότερα μοντέλα, τα ραντάρ εμφανίζονται στις φήμες και για άλλα μοντέλα. Τώρα ο λόγος γίνεται για το Husqvarna Norden 901, το πλέον πολυσυζητημένο μεσαίο adventure τα τελευταία 2 χρόνια που αναμένεται διακαώς!
 
Όπως αναφέρουν πηγές εξ Ιταλίας, το Husqvarna Norden 901 είναι σοβαρά υποψήφιο να «φορέσει» το σύστημα ραντάρ και το ανάλογο adaptive cruise control, αφού σχέδια που κυκλοφόρησαν τον προηγούμενο καιρό εμφανίζουν έναν πομποδέκτη στο κέντρο ενός κυκλικού προβολέα, όπως αυτόν του Norden. Ο εξοπλισμός του μοντέλου με το σύστημα είναι μια λογική επιλογή, για πολλούς λόγους: Αρχικά, πρόκειται για μια τουριστική/adventure μοτοσυκλέτα και η ύπαρξη τέτοιας τεχνολογίας αναβαθμίζει τις δυνατότητες της. Εκτός αυτού, η αναμενόμενη αποδοχή της Norden και η τοποθέτηση της στην κορυφή των προϊόντων της Husqvarna, δικαιολογούν το υψηλό τεχνολογικό επίπεδο της «ναυαρχίδας».
 
Με το Norden να βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση αναμονής, περιμένουμε περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες όταν γίνουν διαθέσιμες. Μείνετε συντονισμένοι.