To σχέδιο της Honda Που πιθανόν συνδέεται με CB650 παραγωγής.

Honda: Τα σχέδια παραγωγής του CB650;

Ακόμη περισσότερο λάδι στην φωτιά ενός μεσαίου café racer από την Honda, μέσα από μια σειρά σχεδίων που δημοσιεύτηκαν. Τι ακριβώς είναι;

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Εκεί που πρακτικά… όλος ο πλανήτης περίμενε το νέο μοντέλο της Neo Sports Café σειράς της Honda να είναι έτοιμο για παραγωγή, η εταιρεία αποφάσισε να αποκαλύψει ένα concept. Φαίνεται όμως πως η πρόθεση της εταιρείας για έκδοση παραγωγής υπάρχει ακόμη, παρά το ότι πήρε μια αναβολή χρονικά.

Κάποιες ενδείξεις επί τούτου  βγαίνουν,όπως αποκαλύπτει το βρετανικό More Bikes από την κατοχύρωση για πατέντα, σχεδίων μιας μοτοσυκλέτας που θυμίζει αρκετά το Neo Sports Café concept, αλλά διαφέρει σε σημεία όπως το μονόμπρατσο ψαλίδι, που υπάρχει ήδη στο μεγάλο CB1000R, αλλά και στην απεικόνιση του κινητήρα. 

Όπως είναι αναμενόμενο, η μοτοσυκλέτα παραγωγής που θα προκύψει θα έχει αρκετές διαφορές από το concept που είδαμε, ενώ αν σκεφτούμε τις δηλώσεις του Fabrice Recoque της Honda, αυτό είναι πιθανόν το «μοντέλο μαζικής παραγωγής», για το οποίο μιλούσε το καλοκαίρι.

Μπορούμε να κάνουμε λόγο λοιπόν για νέο μοντέλο στην EICMA; Πιθανόν, αν και περισσότερο προς το όχι, θα λέγαμε εμείς. Η Honda ωστόσο έχει αποδείξει ότι μπορεί να δημιουργήσει vibe γύρω από το όνομά της, όπως αυτή θα ήθελε για συγκεκριμένους λόγους, οπότε ας θεωρήσουμε πιθανά όλα τα ενδεχόμενα.