Honda Goldwing Tour 2020

Honda Goldwing 2020

Honda Goldwing 2020: Μικρές αλλαγές

Σε μικρής έκταση τροποποιήσεις προχώρησε η Honda για το μεγάλο της τουριστικό, εν όψει 2020. Δείτε περισσότερα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η Honda Goldwing ανανεώνεται στα σημεία για το 2020, προκειμένου να γίνει ακόμη πιο άνετη και πολυτελής για τον αναβάτη και τον συνεπιβάτη. Η Honda ανακοίνωσε μικρές αλλαγές –μιας και η ριζική αναβάθμιση του μοντέλου μετρά μόλις 1 χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση «Tour» λαμβάνει αναβαθμίσεις στην ανάρτηση, για αύξηση της άνεσης για 2 επιβαίνοντες. Παράλληλα, μεγαλώνουν σε μέγεθος οι χειρολαβές του συνεπιβάτη.
Μικρές αλλαγές έγιναν και στον κινητήρα: Το σύστημα τροφοδοσίας του 6κύλινδρου των 1.883 κ.εκ. δέχθηκε νέες ρυθμίσεις, για ευκολότερο χειρισμό της μοτοσυκλέτας στις μικρότερες ταχύτητες.

Αναβαθμισμένο λογισμικό και εξαρτήματα αποκτά επίσης το DCT κιβώτιο ταχυτήτων, και πάλι με σκοπό την καλύτερη λειτουργία στις χαμηλές ταχύτητες κίνησης. Ακόμα, αλλαγές ανακοινώθηκαν στις φουρκέτες αλλαγής των ταχυτήτων στο εσωτερικό του σασμάν, οι οποίες περιλαμβάνουν υλικό απορρόφησης κραδασμών για λιγότερο θόρυβο κατά την εναλλαγή σχέσεων.

Τέλος, η μοτοσυκλέτα αποκτά νέους χρωματικούς συνδυασμούς,  συγκεκριμένα το χρώμα Matte Ballistic Black Metallic για το Goldwing  και το χρώμα Pearl Glare White για την έκδοση Tour.