Hλεκτρικά scooter Sunra: Η λύση στην αστική μετακίνηση

Όλη η γκάμα ηλεκτρικών scooter της Sunra είναι πλέον άμεσα διαθέσιμη στη χώρα μας από την Electrodynamic Wheels. Γνωρίστε τη εδώ.

SUNRA: ROBO-S Η δύναμή σου στην πόλη!

Η Electrodynamic Wheels δραστηριοποιείται από το 2015 στον κλάδο των ηλεκτρικών οχημάτων προσφέροντας υψηλής ποιότητας λύσεις για οικονομική, οικολογική και αθόρυβη μετακίνηση. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Sunra, μιας παγκοσμίου φήμης και μεγάλης κλίμακας πολυμετοχική εταιρεία που ειδικεύεται στην εξέλιξη, παραγωγή και διανομή ηλεκτρικών οχημάτων και βασικών ανταλλακτικών και εξαρτημάτων, ενώ εξάγει σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η γκάμα της Sunra περιλαμβάνει δίκυκλα και τρίκυκλα scooter που έχουν μέγιστη ταχύτητα από 25 έως 75 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ η αυτονομία μπορεί να φτάσει τα 120 χιλιόμετρα την ώρα ανάλογα με το μοντέλο. Από τη γκάμα της ξεχωρίζει το Hawk με την αιχμηρή σχεδίαση, το οποίο έχει μέγιστη ταχύτητα τα 45 χιλιόμετρα την ώρα και μπορεί να εξοπλιστεί με μια ή δυο αποσπώμενες μπαταρίες λιθίου για μέγιστη αυτονομία, ενώ διαθέτει και ραδιόφωνο. Αν είσαι λάτρης του ρετρό και των πιο κλασικών γραμμών, τότε τα Grace και Felicita είναι για εσένα με το δεύτερο να είναι πανίσχυρο χάρη στον κινητήρα των 4.000 Watt. Μπορεί να φτάσει τα 75 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ υπάρχει και σε έκδοση για τους επαγγελματίες στον χώρο των διανομών.

Όλα τα ηλεκτρικά οχήματα συνοδεύονται από ένα χρόνο εγγύηση και μάλιστα πριν τη λήξη της η Electrodynamic Wheels θα επικοινωνήσει μαζί σου, ώστε να γίνει στο όχημα προληπτικός έλεγχος εντελώς δωρεάν από έμπειρο, πιστοποιημένο από την κατασκευάστρια εταιρεία τεχνικό. Όλα τα μοντέλα είναι διαθέσιμα για test ride ώστε να τα γνωρίσεις από κοντά και να ανακαλύψεις νέες προοπτικές για αστική μετακίνηση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αβέρωφ 6, Αιγάλεω

Τηλ.: 210-5985285

electrodynamicwheels.com

Facebook Page