Ένα ακόμα πλήγμα για το Livewire, τα σημαντικά λάθη που ανακαλύφθηκαν στην γραμμή παραγωγής.

Harley-Davidson: Σταμάτησε την παραγωγή του Livewire!

Διακοπή στην γραμμή παραγωγής, για την πρώτη ηλεκτροκίνητη παραγωγής της Harley, ανακοινώθηκε σε διεθνή μέσα. Δείτε τι συνέβη.

Η «πολυτάραχη» ιστορία της Harley-Davidson Livewire έχει πλέον νέο επεισόδιο. Μετά από τα διεθνή ρεπορτάζ για την μέτρια πορεία του μοντέλου στις αγορές, έρχεται και η είδηση ότι η H-D, πάτησε το πλήκτρο της διακοπής ή ορθότερα, της «παύσης» στην γραμμή παραγωγής του μοντέλου. Ποιος είναι όμως ο λόγος;

Σύμφωνα με την Harley, υπήρξε πρόβλημα στο τμήμα ποιοτικού ελέγχου της Livewire με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία «non-standard» (εκτός διαδικασιών ή προδιαγραφών) κατάσταση . Το πρόβλημα συνδέεται με τα συστήματα φόρτισης των Livewire που παρήχθησαν και πιο συγκεκριμένα, στο κύκλωμα φόρτισης με οικιακή πρίζα. Η Harley ανακοίνωσε ότι θα αναβάλει όλες τις παραδόσεις του νέου μοντέλου, μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης (καθυστερώντας έτσι κι άλλο, μια διαδικασία που είχε ανακοινωθεί για τον  Αύγουστο).

Παράλληλα, η εταιρεία προειδοποιεί ότι, μέχρι νέα ενημέρωση ή την επανέναρξη της παραγωγής, όσοι έχουν στα χέρια τους μία Livewire πρέπει να αποφεύγουν να την φορτίζουν στο σπίτι, αλλά να χρησιμοποιούν τους ειδικούς DC ταχυφορτιστές. Καμία αναφορά δεν έχει γίνει ακόμα, για ανάκληση ή κάποια άλλη ανάλογη ενέργεια, ενώ η H-D λέει ότι οι προβλεπόμενες διαδικασίες κινούνται καλώς.

Επισήμως λοιπόν, δεν υπάρχει κάποια σύνδεση της διακοπής παραγωγής με τις χαμηλές πωλήσεις, όμως αναπόφευκτα η εικόνα του Livewire πλήττεται από έναν ακόμα παράγοντα. Περιμένουμε και περισσότερα νέα…