Η Harley-Davidson Road King είναι υποψήφια για Best Moto 2021

Harley-Davidson Road King: Υποψήφιο για Best Moto 2021

Ένα τουριστικό έμβλημα και ορόσημο του Αμερικανικού χαρακτήρα μοτοσυκλέτας, η H-D Road King προσφέρει απαράμιλλο στυλ, υψηλή ποιότητα κατασκευής αδιαμφισβήτητη πολυτέλεια. Μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του Best Moto 2021;

Η Harley-Davidson Road King αποτελεί ένα μοντέλο-ορόσημο για την αμερικανική μάρκα, ενσαρκώνοντας το αυθεντικό, αμερικανικό τουριστικό πνεύμα. Το στυλ της μοτοσυκλέτας είναι κλασικό, παραπέμποντας στους ατελείωτους δρόμους της Αμερικής, ενώ ο εξοπλισμός και το μηχανολογικό υπόβαθρο της Road King είναι φτιαγμένα για μεγάλες αποστάσεις.
 
Το στυλ με επιρροές 60s για το μοντέλο διαφαίνεται στην σχεδίαση, ενώ οι πλαϊνές βαλίτσες τονίζουν το Bagger στυλ προσφέροντας επαρκή χώρο για αντικείμενα και αποσκευές.
   
Ο κινητήρας της Road King είναι ο δικύλινδρος Milwaukee Eight των 1.753 κυβικών εκατοστών, που υπόσχεται άπλετη ροπή στα 15,35 kgm και δυνατές ρεπρίζ για άνετα και μεγάλα ταξίδια.
 
Ο προσανατολισμός άνεσης του Road King γίνεται σαφής από την θέση οδήγησης του και τις αναρτήσεις υψηλής απόδοσης με τις οποίες εξοπλίζεται. Τα πίσω αμορτισέρ ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση για τα πολλαπλά σενάρια χρήσης του μοντέλου. Οι τροχοί είναι 18 ιντσών εμπρός και πίσω, ενώ στα φρένα χρησιμοποιείται δικάναλο ABS.
 
To Harley-Davidson Road King είναι διαθέσιμο σε 2 εκδόσεις: Απλή και Special, με τις τιμές της να ξεκινούν από τα 28.290 ευρώ.