Η μπαταρία σου είναι στα τελευταία της; Πήγαινε Skafidas Racing Workshop

Η μπαταρία σου είναι στα τελευταία της; Πήγαινε Skafidas Racing Workshop

Αν έφτασε η ώρα για αλλαγή μπαταρίας και ψάχνεις μια ποιοτική και επώνυμη λύση, μην τρέχεις δεξιά κι αριστερά. Πήγαινε στη Skafidas Racing Workshop.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα καταπονούν τη μπαταρία και αν είναι στα τελευταία της έχει περισσότερες πιθανότητες να σε αφήσει ξαφνικά. Δεν μπορείς να ξέρεις πού και πότε μια μπαταρία θα «παραδώσει πνεύμα», οπότε αν υποψιάζεσαι ότι δεν έχει πολύ ζωή ακόμα, είναι καλύτερα να την αλλάξεις για να αποφύγεις την ταλαιπωρία και τις δυσάρεστες καταστάσεις.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


Στη Skafidas Racing Workshop θα βρεις μπαταρίες όλων των τύπων που καλύπτουν κάθε μοντέλο της αγοράς. Είτε έχεις παπί, scooter ή μοτοσυκλέτα, το εξειδικευμένο προσωπικό θα σε βοηθήσει ώστε να βρεις την κατάλληλη μπαταρία. Όλες φέρουν την υπογραφή κορυφαίων εταιρειών του χώρου, όπως Unibat, Magneti Marelli, BS Battery και πολλές άλλες ώστε να προσφέρουν εγγυημένη αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής.



Και μην ξεχνάς ότι η Skafidas Racing Workshop αναλαμβάνει βελτιώσεις αναρτήσεων χρησιμοποιώντας προϊόντα των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου, όπως Ohlins, Andreani, K-Tech, Mupo και Nitron. Φυσικά το άρτια καταρτισμένο προσωπικό αναλαμβάνει τη ρύθμιση των αναρτήσεων σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τη χρήση που κάνεις, ενώ πραγματοποιεί και το service τους. Τέλος, στον άρτια εξοπλισμένο χώρο της εταιρείας στη Νίκαια θα βρεις όλα τα τελευταία μοντέλα ελαστικών των μεγαλύτερων εταιρειών όπως DUNLOP, PIRELLI, METZELER, MICHELIN, MITAS καθώς και επώνυμα ανταλλακτικά και αναλώσιμα όπως λιπαντικά, τακάκια και αλυσίδες για κάθε τύπο μοτοσυκλέτας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Πέτρου Ράλλη 120, Νίκαια
Τηλ.: 211 0171856
Facebook Page
 
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 18:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00

Διαβάστε ακόμα:

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »