Malaguti Madison 300

Malaguti Dune 125

Malaguti Monte Pro 125

Malaguti RST125

Malaguti XSM 125

Malaguti XTM 125

Η Malaguti επιστρέφει!

Με νέα μοντέλα και πλήρη αναβίωση του ονόματος της, η Malaguti επιστρέφει ξανά στο προσκήνιο της αγοράς δικύκλου. Δείτε περισσότερα.

Θυμάστε την Malaguti; Η ιταλική εταιρεία scooters με την μεγάλη ιστορία –ιδρύθηκε πριν από 89 ολόκληρα χρόνια, το 1930- επιστρέφει στην ενεργό δράση, μετά από μια νέα εμπορική συμφωνία. Η Malaguti λοιπόν έχει πλέον μια νέα γκάμα μοτοσυκλετών και scooter, στα 125 και 300 κυβικά και σε διάφορες κατηγορίες.

Οι μοτοσυκλέτες αποτελούν ουσιαστικά rebranded μοντέλα, τα δικαιώματα των οποίων η Malaguti απέκτησε από την Aprilia και την Piaggio, ενώ θα εξοπλίζονται με κινητήρες της Zongshen. Οι τιμές των μοντέλων έχουν ήδη δημοσιευθεί για την Ιταλία και είναι αρκετά χαμηλές, δείχνοντας ότι η Malaguti επιδιώκει μια επιθετική είσοδο στις κατηγορίες.

Τα νέα μοντέλα είναι τα εξής:
  • Dune 125: Μία μικρή on-off μοτοσυκλέτα, με ακτινωτούς τροχούς και διττό προσανατολισμό εντός και εκτός δρόμου.
  • Monte Pro 125: Μία café racer τύπου μοτοσυκλέτα, ουσιαστικά «αδερφό» μοντέλο της Derbi Mulhacen.
  • RST125: Πρόκειται για το σπορ μοντέλο της Malaguti, το οποίο έχει φυσικά πλήρες φέρινγκ αλλά και κλιπ-ον
  • XSM-XTM 125: Δύο μοντέλα, εκ των οποίων το XSM είναι προσανατολισμού super motard και το ΤΜ είναι off-road
  • Madison 300: Το πιο μεγάλο σε κυβισμό από την γκάμα μοντέλο, το οποίο είναι scooter και ουσιαστικά αποτελεί το Gilera Nexus 300 σε νέα εκδοχή υπό το όνομα της Malaguti. Είναι προς το παρόν το μόνο με κυβισμό άνω των 125 κ.εκ.
Προς το παρόν, έχουμε στην διάθεσή μας τις πρώτες φωτογραφίες των μοντέλων, ωστόσο δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα, αν και πως η Malaguti θα έρθει και στην χώρα μας. Τι λέτε εσείς;
 

  • Neo

    Αφού αγοράσαμε 4500 ευρώ το malaguti Madison 250 και το πουλήσαμε με 3000 km μόνο 1200 ευρώ λόγο έλλειψης αντιπροσωπείας, καλώς να ορίσει

      2