Η Hellin Service 002 σε επιβραβεύει

Δες τώρα πως θα αποκτήσεις 12 μήνες δωρεάν οδική βοήθεια από την Hellin Service 002.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Τώρα υπάρχει ένας ακόμα λόγος για να εμπιστευτείς το εξουσιοδοτημένο συνεργείο ΚΤΜ και Ducati της Νταής Θωμάς, αφού κάνοντας εκεί το service της KTM σου, έχεις οδική βοήθεια για 12 μήνες. Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί είναι σε θέση να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ενώ η χρήση διαγνωστικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας διασφαλίζει ότι κάθε βλάβη θα αντιμετωπιστεί γρήγορα και σωστά.

Ακόμα μπορείς να δεις όλη τη διαθέσιμη γκάμα από αυθεντικά είδη ένδυσης και αξεσουάρ αναβάτη των ΚΤΜ και Ducati με ένα κλικ στο www.hellinservice002.gr και να κάνεις τις αγορές σου από την άνεση του σπιτιού σου. Επίσης, στη Νταής Θωμάς θα βρεις γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, καθώς και λιπαντικά κορυφαίων εταιρειών που θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη.

Η παροχή της οδικής βοήθειας για 12 μήνες γίνεται σε συνεργασία με την Interamerican παρέχοντας μάλιστα κάλυψη πανευρωπαϊκά μέσα από ένα τεράστιο δίκτυο που είναι έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του ανά πάσα στιγμή 24 ώρες το 24ωρο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εμπιστευτείς το εξουσιοδοτημένο συνεργείο για τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας σου.

Απαραίτητες προϋποθέσεις προκειμένου να επωφεληθείς της οδικής βοήθειας, αλλά και να την ανανεώνεις είναι οι εξής:
  • Το service να γίνει σε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη του δικτύου της ΚΤΜ.
  • Να μην έχουν περάσει 6 χρόνια ή 60.000 χιλιόμετρα από την ημερομηνία αγοράς, αν πρόκειται για μονοκύλινδρο.
  • Να μην έχουν περάσει 8 χρόνια ή 80.000 χιλιόμετρα από την ημερομηνία αγοράς, αν πρόκειται για πρόκειται για δικύλινδρο.
Για περισσότερες πληροφορίες:

Κασταμονής 136Β, Τ.Κ. 14232, Νέα Ιωνία    
Τηλ.: 210 2797040 / 210 2757158
Email: info@hellinservice002.gr
www.hellinservice002.gr